Sokak Kedileri Enjoy Tavuklu Yer Mi?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,691
Dostlar sokak kedileri için enjoy mamadan alacağım.
Hiç daha önce böyle bir deneyimim olmadı.
Sokak kedileri sever mi?
Ucuz diye 10 kiloluktan alacağım.

n11'den Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 KG seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Sokak kedileri sever mi?

n11'den Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 KG seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Enjoy sokak kedileri icin en populer markalardan biri severek yiyorlar. Oneririm.

Sokak kedileri sever mi?

Allah hayrını kabul etsin 👍🤩 örnek paylaşım olmuş umarım maddi durumu iyi olanda bu şekilde yapar ben kuşlar için yapıyorum marketten buğday alıyorum camın önünde 2 tane kap var biri su kabı diğeri yem yıllardır bu şekilde besliyorum dışardaki kuşları

Sokak kedileri sever mi?

herhangi bir mama da sokak kedisi

Ekler

• images-2.webp
    images-2.webp
    26.6 KB · Hit: 8
Ben 15 kg lik lan aliyorum en uygunu onlar oluyor. Burkac ay oluyor birde kedi sayisi ve swnin ne kadar doldugunla alakli oluyor. Disarda benim 6 9 kedi gelitor ve 15 kg mama birkac ay gidiyor
kaç tane beslediğinize bağlı hocam ben yaklaşık 10 kedi besliyorum günde 1 kere indiriyorum 15 gün falan gidiyor
Valla bir kaç kedi var ama hayatımda hiç beslemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri