Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

@furkangorur @Edmond_Dantes arkadaşlar siz ikiniz rdr2 vercek vercek diye çırpınıyordunuz :D niye hala vermedi noldu zortingen şıtrayze oldu sanki bir tık? :D biz vermeyecek diyince de tilt oluyordunuz ne oldu ya ? :D son gün falan verecek değil mi sürpriz falan anlarsınız ya ah ulan :D garibanlığın gözü kör olsun dimi zort :D
50 defa gülmussun anladık çok mutlu oldun

Sıkma canını yoldaş foşik dövlet elbet bir gün rdr2 verecektir

Adam olsan sana derim ki sanane milletin ne verir ne vermez düşüncesinden uza şimdi
zaten banane milletin düşüncesinden ama konuyu baştan kaçırdığın o kadar belli ki. Defol kanka aklını kullan tartışmanın başına bak fenerli misin ne bu :D

zaten banane milletin düşüncesinden ama konuyu baştan kaçırdığın o kadar belli ki. Defol kanka aklını kullan tartışmanın başına bak fenerli misin ne bu :D
Fenerli dediğine göre beyin kullanamayan tartışmaya girilmeywcek olan gs li lerdensin sende ben fenerli değilim ayrı konu

Fenerli dediğine göre beyin kullanamayan tartışmaya girilmeywcek olan gs li lerdensin sende ben fenerli değilim ayrı konu
yok allaha şükür değilim ama giren çıkanı halen anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@furkangorur @Edmond_Dantes beyler gene vermedi rdr2? noldu hani veriyordu :D O SENE bu sene değil herhalde. ya da yarın falandır şimdi dur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,147
Üyeler
186,997
Son üye
caganolg
Geri