Yardım BU SİPARİŞİN YASAL SORUMLULUĞU VAR MI? - Hukuki bir sorunla karşılaşır mıyım?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Telegramda 300tllik sepet 175tlye kapınıza sipariş edilir tarzı yapan kişiler var. bende herhalde kendi kupoınlarını satıyorlar tarzı düşünerek buralarda yemek siparişleirmi ucuza veriyorum bir arkadaşım çalıntı kartlardaki paraları nakide çeviriyorlar dedi. bunun yasal bir sorumluluğu var mı? yazışmalar duruyor 2 waffle alıcam diyip 170tl gönderdim mesela adama normalde waffle tanesi 200tl

Telegramda 300tllik sepet 175tlye kapınıza sipariş edilir tarzı yapan kişiler var. bende herhalde kendi kupoınlarını satıyorlar tarzı düşünerek buralarda yemek siparişleirmi ucuza veriyorum bir arkadaşım çalıntı kartlardaki paraları nakide çeviriyorlar dedi. bunun yasal bir sorumluluğu var mı? yazışmalar duruyor 2 waffle alıcam diyip 170tl gönderdim mesela adama normalde waffle tanesi 200tl
Muhtemelen öyle yapıyorlar, adres, numara vb bilgilerde sana ait olduğu için senin başın ağrıyabilir. Bunu kim babasının hayrına yapar? Hangi kupon sürekli %60 indirim yapsın sana.

ikiside olabilir bir ara waffle yerine aras kargo diye kapı çalarsa anlaşılır

Muhtemelen öyle yapıyorlar, adres, numara vb bilgilerde sana ait olduğu için senin başın ağrıyabilir. Bunu kim babasının hayrına yapar?
babasının hayrına değil hocam. örn. adamın kuponu 300tllik adam bana 150tl indirim yapıyor 150 cep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikiside olabilir bir ara waffle yerine aras kargo diye kapı çalarsa anlaşılır
🤣 durumu izah ederiz yauv

önceden bakiye yükleyip hesap alıp kullanabiliyordun indirimli sipariş oluyordu ama ödemeyi kendi kartınla yapıyordun burdaki şey şüpheli pazarlık yapmayı dene gerçekten pazarlık yapabiliyorsa 2.ihtimal dahada güçlenir

önceden bakiye yükleyip hesap alıp kullanabiliyordun indirimli sipariş oluyordu ama ödemeyi kendi kartınla yapıyordun burdaki şey şüpheli pazarlık yapmayı dene gerçekten pazarlık yapabiliyorsa 2.ihtimal dahada güçlenir
yok 1tl pazarlık yapmıyorlar hocam :D denedim uzatmayalım hocam iyi akşamlar dedi

ucuz yemek yemek için
Gy2preyXQAAz2Ix.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var mı link özelden sallasan :D

yok 1tl pazarlık yapmıyorlar hocam :D denedim uzatmayalım hocam iyi akşamlar dedi
indirimli hesap kullanıyor olabilirler kartlarıda sanal kart kullandıklarından ibana alıyor olabilirler tabii ihtimal bunlar aldığın indirimli fiyatların oranları aşağı yukarı hep aynı mı

indirimli hesap kullanıyor olabilirler kartlarıda sanal kart kullandıklarından ibana alıyor olabilirler tabii ihtimal bunlar aldığın indirimli fiyatların oranları aşağı yukarı hep aynı mı
tabi hocam 300e 100-125-150 şeklinde aynı indirimler hep yapan farklı kişiler var onlarda da aynı

özelden adını yazsana hocam yerin bakıyım bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,151
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri