Çözüldü✓ Sıvı Soğutma BITFENIX KUZY

Reaksiyon skoru
3
BITFENIX KUZY StYAH LGA1851/AM5 3x120mm ARGB Fan 360mm Dijital Göstergeli S1vl Soğutma

Beyler bu modeli veya markayı kullanan bilgisi olan var mı sıkıntı yaşatır mı

Ekler

• 20251228_162752.webp
    20251228_162752.webp
    759.5 KB · Hit: 41
BITFENIX KUZY StYAH LGA1851/AM5 3x120mm ARGB Fan 360mm Dijital Göstergeli S1vl Soğutma

Beyler bu modeli veya markayı kullanan bilgisi olan var mı sıkıntı yaşatır mı
Bu markanın pompası efsane. Sıfır ses. Sadece pompa için bile bu parayı veririm. Cube V2 serisinde fanların kalitesini bozmuşlardı.1 ay demeden arıza yapıyor. Aynı fanlar mıdır bilemem, ben farklı fanlarla kullanıyorum.

Bu markanın pompası efsane. Sıfır ses. Sadece pompa için bile bu parayı veririm. Cube V2 serisinde fanların kalitesini bozmuşlardı.1 ay demeden arıza yapıyor. Aynı fanlar mıdır bilemem, ben farklı fanlarla kullanıyorum.
Teşekkür ederim, KUZY serisiyle alakalı hiç bir video bulmadım bir bilgi de yok gibi

360mm olan Cube modelini kullanıyorum. Alırken çok kötü yorumlar görmüştüm ama ben aşırı memnunum. Eminim buda güzeldir

Teşekkür ederim, KUZY serisiyle alakalı hiç bir video bulmadım bir bilgi de yok gibi
Yeni ürün sanırım.
Cube-Skadi- Kuzy.
Cube serisinde pompası işlemci bloğundan ayrı. Borunun radyatörle birleştiği tarafta. Bu şekilde daha çok seviyorum. En azından işlemciye ekstra sıcaklık bindirmiyor.
Skadi ve Kuzy de blok üstünde pompa.
Dediğim gibi pompası çok iyi. 5500-5700 rpm arası.
Çoğu sıvı soğutma 3000-3500 rpm arası.
Asus Rog Ryujin III Extreme de bile pompa devri 5100 RPM. (Ama fanları çok iyi)
Dediğim gibi, son versiyonların fanları kronik. Her alanın ben de dahil bu arızayı yaşama ihtimali çok çok yüksek. Ben Thermalright ın fanları ile beraber kullanıyorum. Son karar senin

Yeni ürün sanırım.
Cube-Skadi- Kuzy.
Cube serisinde pompası işlemci bloğundan ayrı. Borunun radyatörle birleştiği tarafta. Bu şekilde daha çok seviyorum. En azından işlemciye ekstra sıcaklık bindirmiyor.
Skadi ve Kuzy de blok üstünde pompa.
Dediğim gibi pompası çok iyi. 5500-5700 rpm arası.
Çoğu sıvı soğutma 3000-3500 rpm arası.
Asus Rog Ryujin III Extreme de bile pompa devri 5100 RPM. (Ama fanları çok iyi)
Dediğim gibi, son versiyonların fanları kronik. Her alanın ben de dahil bu arızayı yaşama ihtimali çok çok yüksek. Ben Thermalright ın fanları ile beraber kullanıyorum. Son karar senin
Sağol Kardo bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Geri