Yardım ConnectGame Bir Açıklama Yapmadan Gönderiyi Geri Çekti

SERIAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Merhaba hocalarım, aşağıda da görüldüğü üzere kargom bugün teslim birimine gelmiş ve haliye dağıtıma çıkarılması için bekliyordum. Kontrol etmek için girdiğimde iade sürecinin başlatıldığını gördüm. Kargo firmasıyla iletişime geçtim ve bana göndericinin geri çektiğini söyledi. Daha önce connectgame üzerinden alışveriş yapıp böyle bir şey yaşamış biri var mı? İletişim numarası falan da bulamadım, mail atabildim firmaya sadece.

sad.webp

dağıtımda çekmeleri imkansız bir şey değil başka kuruluşların yaptığı örnekler oluyor.

çok garip hatalı fiyattan falan mı aldın belki ondan geri çekmişlerdir ne aldın

3 gün önce başıma geldi incehesapta ürün aldım sebebsizce iptal ettirdi sebebi söylemedi 3 gündür bekletti beni.

Demek ki Connect Game'den ürün de alınmaz. Garanti konusunda da yokları oynadıkları söyleniyor. Amazondan şaşmamak lazım gerçekten mümkünse tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada doğrudan THH'ye başvurabilirsiniz. Online başvuru yapılabiliyor.

çok garip hatalı fiyattan falan mı aldın belki ondan geri çekmişlerdir ne aldın

Bu ürünü aldım, şuan görünen fiyata.

3 gün önce başıma geldi incehesapta ürün aldım sebebsizce iptal ettirdi sebebi söylemedi 3 gündür bekletti beni.
Kargoya verilmiş miydi hocam?

Demek ki Connect Game'den ürün de alınmaz. Garanti konusunda da yokları oynadıkları söyleniyor. Amazondan şaşmamak lazım gerçekten mümkünse tabi.

Bu arada doğrudan THH'ye başvurabilirsiniz. Online başvuru yapılabiliyor.
Bi geri dönüş alamazsam başvuracağım hocam, çok teşekkürler.

Bi altta paylaştım hocam.

Bu ürünü aldım, şuan görünen fiyata.

Kargoya verilmiş miydi hocam?

Bi geri dönüş alamazsam başvuracağım hocam, çok teşekkürler.

Bi altta paylaştım hocam.
ilginç valla ben 3 gün önce wooting uwu almıştım connectgameden 2 gün önce kargoya verdiler dün geldi garantisi yok diye alıyoruz tamam da geri çekmeleri garip olmuş

ilginç valla ben 3 gün önce wooting uwu almıştım connectgameden 2 gün önce kargoya verdiler dün geldi garantisi yok diye alıyoruz tamam da geri çekmeleri garip olmuş
Valla bende hiç bir şey anlamadım bu işten. Acaba yanlış ürün mü gönderdiler, onu mu fark edip geri çektiler bilemiyorum anlamış değilim. Umarım bir geri dönüş yaparlar.

Valla bende hiç bir şey anlamadım bu işten. Acaba yanlış ürün mü gönderdiler, onu mu fark edip geri çektiler bilemiyorum anlamış değilim. Umarım bir geri dönüş yaparlar.
olabilir ama kargoda nasıl fark etmişler acaba maile beklemekten başka çözüm yok sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri