🔥İndirim GAMEON 27" 2K IPS oyuncu monitörü 6999₺🔥(VDFKSZ 6 taksit)

Gercekbiri

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11

GAMEON GOP27QHD165 27 165Hz 1ms 2K Flat IPS G-SYNC & FreeSync Gaming Monitor

1767269635321.webp

Pahalı gibi muadilleri var

bana da 2. bir monitör lazım ucuzundan

reis 2. monitör alacaksan ben olsam 2. el alırdım. Normalde 2. ele çok sıcak bakmam ama 2. monitör için çok ideal bence.
2.el bakıyorum pek bulamıyorum mevkimden ötürü . olanda sıfır fiyatı

Çöp monitör belirtilen özelliklerin çoğu da yalan. 5k idi aldık. Hemen iade ettik

Çöp monitör belirtilen özelliklerin çoğu da yalan. 5k idi aldık. Hemen iade ettik
Hdr dışında nesi yalan mesela? Geçen ay 4600 iken aldım çok memnunum. Kupon ve Kart kampanyası ile 2900e gelmişti. Hdr dışında yalan bir şeyini göremedim çok memnunum. Şu anki fiyatı ederi değil tabi ki

Son düzenleme:
Hdr dışında nesi yalan mesela? Geçen ay 4600 iken aldım çok memnunum. Kupon ve Kart kampanyası ile 2900e gelmişti. Hdr dışında yalan bir şeyini göremedim çok memnunum. Şu anki fiyatı ederi değil tabi ki
HDMI 2.1 gsync 10bit renk falan tamamen hikaye. Görüntüsü zaten ben çöpüm diye bağırıyordu. Memnunsan hayırlı olsun ne diyim

HDMI 2.1 gsync 10bit renk falan tamamen hikaye. Görüntüsü zaten ben çöpüm diye bağırıyordu. Memnunsan hayırlı olsun ne diyim
Gsync bende sorunsuz çalışıyor, sizin cihazınızla alakalı olabilir.

Görüntüsü 10k altı bir cihaz için gayet yeterli geldi.

Benimkinde ışık sızması IPS bir panel için neredeyse yok, oldukça eşit dağılıyor.

Piyasadaki çoğu cihaz 8bit+FRC olmasına rağmen 10 bit şeklinde yazılıyor.

HDMI versiyonunu test etmedim displayport kullandığım için sorun olmadı.

5k civarı görülürse kesinlikle kaçırılmaması gereken bir monitör.

Geri