hayalimdeki pc
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Bütçe
- 20000
0-20 bin arası güzel PC var mı çoğu oyunu açan
bütçe sadece kasa içinse bütün oyunları açan sistem rahat bulunur10-20 bin arası güzel PC var mı çoğu oyunu açan
nerede kasa da olur monitörüm var monitörlü güzel var ise o da olurbütçe sadece kasa içinse bütün oyunları açan sistem rahat bulunur
ne oynuyorsun yada oynayacaksın genelde? ve elinde olan monitör kaç hznerede kasa da olur monitörüm var monitörlü güzel var ise o da olur
Oyunlara göre mi seçiliyor PC monitörüm baya kötü 60 hz 1366x768 p kötü ama sonradan monitör belki alırım şuanlık 0-20 K arası PC kasası var ise güzel atabilirmisin özelliklerine bakacağım şuan kendim PC topladım 3700 TL ye i5 2500 işlemcili kasalı monitör dahil rx 470 ekran kartı 4 GB mining Asus du 500 w +80 bronze high power psu 8 GB RAM p8h61 mlx anakart ile ve ışıklı kasa + monitör toplam 3700 TL idi ama psu rx 470 ekran kartımı yaktı bu yüzden yeni ekran kartı yerine sıfır sistem almak istiyorum iyi var mı ben çok bilmiyorum hangi sitelerde ne varne oynuyorsun yada oynayacaksın genelde? ve elinde olan monitör kaç hz
gta 5 beamng drive asetto corsa valorant cs 2 rdr 2 gad of var öyle oyunlar oynarımne oynuyorsun yada oynayacaksın genelde? ve elinde olan monitör kaç hz
evet genelde oynadığın oyunlara göre bazı parçalar düşük tutulup bazıları yüksek seçilebilir (darboğaz yapmayacak şekilde) daha yüksek fps için. onun dışında sıfır istiyorsan öneceden kullandığın sisteme benzer kasalar bulabilirsin en iyi ihtimal olarak ben 2. el istediğini düşünmüştüm. 2. el istersen sahibindenden biraz araştırabilirsin rx6000 yada 3060 lı kasalar var 20 civarına onlarla her oyunu oynayabilirsin. ki bende rx 6600 kullanıyorum oynayamadığım oyun yok.Oyunlara göre mi seçiliyor PC monitörüm baya kötü 60 hz 1366x768 p kötü ama sonradan monitör belki alırım şuanlık 0-20 K arası PC kasası var ise güzel atabilirmisin özelliklerine bakacağım şuan kendim PC topladım 3700 TL ye i5 2500 işlemcili kasalı monitör dahil rx 470 ekran kartı 4 GB mining Asus du 500 w +80 bronze high power psu 8 GB RAM p8h61 mlx anakart ile ve ışıklı kasa + monitör toplam 3700 TL idi ama psu rx 470 ekran kartımı yaktı bu yüzden yeni ekran kartı yerine sıfır sistem almak istiyorum iyi var mı ben çok bilmiyorum hangi sitelerde ne var
fw4uhfgweugwuhgwoıntew ne hayalinde reis var bir sürü pc ikinci el yardımcı olmana gerek yok zaten ben topluyorum ama 0-20 k arası sıfır var ise taksitli şekilde veririm dedim20K ya pc anca "hayalinde" kalır usta,ikinci el olursa yardımcı olurum,parçaları nereden elden alabilirsin?
işte anca trendyol pcsi olur diyorum o fiyatlara,eğer illa sıfırsafw4uhfgweugwuhgwoıntew ne hayalinde reis var bir sürü pc ikinci el yardımcı olmana gerek yok zaten ben topluyorum ama 0-20 k arası sıfır var ise taksitli şekilde veririm dedim
tamam da işte o dediğin ekran kartları 20 k ya var mı sistemler kasalar var mıevet genelde oynadığın oyunlara göre bazı parçalar düşük tutulup bazıları yüksek seçilebilir (darboğaz yapmayacak şekilde) daha yüksek fps için. onun dışında sıfır istiyorsan öneceden kullandığın sisteme benzer kasalar bulabilirsin en iyi ihtimal olarak ben 2. el istediğini düşünmüştüm. 2. el istersen sahibindenden biraz araştırabilirsin rx6000 yada 3060 lı kasalar var 20 civarına onlarla her oyunu oynayabilirsin. ki bende rx 6600 kullanıyorum oynayamadığım oyun yok.
trendyol dakiler çöp zaten fiyatları da abartı başka siteler de yok mu ya güzel 20 k ya bir şeyişte anca trendyol pcsi olur diyorum o fiyatlara,eğer illa sıfırsa
var. sarı siteye gir fiyatı filtrele 18-21 arasına dediğim ekran kartlı sistemler vardırtamam da işte o dediğin ekran kartları 20 k ya var mı sistemler kasalar var mı
al bak mesela bu var sıvı soğutmalı bide. parçaları sağlıklımı diye sor taş gibi sistemvar. sarı siteye gir fiyatı filtrele 18-21 arasına dediğim ekran kartlı sistemler vardır
ama amacım taksitli almak reis onu bana önermene gerek yok ikinci elden hazır pc bile almam topluyorum zaten 3 tane güzel pc topladım ama sıfır olsun taksitli ödemek amacım bu arada 3 pc de sattım şuan yok yani niye pc istiyorsun demevar. sarı siteye gir fiyatı filtrele 18-21 arasına dediğim ekran kartlı sistemler vardır