Öneri EN İYİ PES OYUNU HANGİSİ ?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz mıyım oynarken anlıyorsun fifada bu tam belli olmuyor fiziği kötü olan ama hızı iyi olan bir eleman fiziği güçlü olan bir elemandan sıyrılıp geçiyor pes de bu hayatta olmaz adam omuzu bir koyar sanki bisikletle son sürat giderken duvara toslamış gibi olursun o yüzden olmaz diyorum yakın dönemdeki serilerde olmaz diyeyim pes13 de vardı bana kalırsa o durum belki de o yüzden pes13 daha çok seviliyordur neyse pesi sevme sebebim dribling diyebilirim şu pes17-18 de messi alıp angara messi klibindeki gibi gidebilmek çok keyif veriyordu ve şu pes 13 de topa vurduğumuzda plastik top gibi giden uzaktan şutların girmesi de çok seviyorum zorluk ne olursa olsun giriyordu süperstar hariç birde kaleciler hiç olmadık kurtarışlar yapıyordu pesde normalde musleranın hiç tutamayacağı bir topu tutması acayip keyif veriyordu bu şey gibi fifacıların anlaması için söylüyorum altyapıdan çıkardığınn bir eleman yedik golü dediği anda tutması gibi aynen böyle hissetiriyordu bana kalırsa bu yüzden karar veremiyorum birinde olan özellikler diğerinde yok o yüzden bana yardım edin sizce hangi pes daha iyi ve tam bir oyun açıklarsanız çok iyi olur bu arada pes20-21 acayip yapay geliyor bana (pes-21 1000 saatim olmasına rağmen bunu söylüyorum)

PES sorularını özlemişim :) bende tam bir PESciyim 2013 den bu yana hepsini orjinal ve online oynayarak deneyimledim, derecem vardı online da. şu an 2021 son transfer yamasıyla oynuyorum.
2013 tartışmasız en iyisiydi diyorlar çünkü ben 1 sene oynayıp geçtim. bana göre 2013 pozisyon sonrası animasyonlarından tutta daha fazla kişiye hitap ettiğinden tutuluyordu.
PES serilerinde dediğin gibi her sene bir özellik gelirken bir şey gidiyordu ve bununla beraber bir açık ile gol atmak daha kolay oluyordu. Mesela 2017 orta kafa gol, 2018 de çapraz dan aşırtma vuruşu gol gibi. Benim en çok sevdiğim 2017 olmuştur. Sebebi ise hızlı ve akıcı olması , ronaldo gibi oyuncuların takıma katkısını fark ediliyordu.

PES 2013, PESBOX ANATOLIA 2013 yapımında bizzat yer aldım. Dünyanın en iyi futbol oyunuydu.

PES sorularını özlemişim :) bende tam bir PESciyim 2013 den bu yana hepsini orjinal ve online oynayarak deneyimledim, derecem vardı online da. şu an 2021 son transfer yamasıyla oynuyorum.
2013 tartışmasız en iyisiydi diyorlar çünkü ben 1 sene oynayıp geçtim. bana göre 2013 pozisyon sonrası animasyonlarından tutta daha fazla kişiye hitap ettiğinden tutuluyordu.
PES serilerinde dediğin gibi her sene bir özellik gelirken bir şey gidiyordu ve bununla beraber bir açık ile gol atmak daha kolay oluyordu. Mesela 2017 orta kafa gol, 2018 de çapraz dan aşırtma vuruşu gol gibi. Benim en çok sevdiğim 2017 olmuştur. Sebebi ise hızlı ve akıcı olması , ronaldo gibi oyuncuların takıma katkısını fark ediliyordu.
önerin için sağol gayet yeterli düzeyde neden sevdiğini açıklamışsın ben grafiklerin biraz daha albenisi olan pesleri seviyorum o yüzden pes18-19 denemek bir de onca sene pes oynadın madem sana göre en iyi yapay zeka hangisindeydi daha doğrusu en keyif verici yapay zeka zorlama açısından değil arada bir hata yapan türden ceza kesmemizi bekleyen yapay zekalrı daha çok seviyorum buna yakın en iyi pes sence hangisiydi bu arada nasıl pes21 de rahat edebiliyorsun takımların hepsi birbirine benziyor oyuncuların bir farklılığı yok sadece böyle dybala gibi yıldız isimler arada bir parlıyor çıkıyor vuruyor atıyor diğer türlü hepsi birbirine benziyor ben geçen günlerde denedim bir türlü rahat edemedim oynarken

PES 2013 çok oynadım.Güzeldi. Sonra zaten aşırı bozdu. 2014 rezillikti. 2015 te toparlanma emaresi vardı ama yine olmadı. PES 2016 da düzeldi. Çok güzel yamalar yapıldı. şu anda da efootball 2021 oynuyorum yamalı.
Fifa yı en son sağlam oynadığımda 2002-2003 seneleriydi.Ne zaman niyetlensem, 1 saat sonra iade ediyorum. PC optimizasyonu berbat, momentum çok kötü. Şuanda bir rakibi de yok zaten.

önerin için sağol gayet yeterli düzeyde neden sevdiğini açıklamışsın ben grafiklerin biraz daha albenisi olan pesleri seviyorum o yüzden pes18-19 denemek bir de onca sene pes oynadın madem sana göre en iyi yapay zeka hangisindeydi daha doğrusu en keyif verici yapay zeka zorlama açısından değil arada bir hata yapan türden ceza kesmemizi bekleyen yapay zekalrı daha çok seviyorum buna yakın en iyi pes sence hangisiydi bu arada nasıl pes21 de rahat edebiliyorsun takımların hepsi birbirine benziyor oyuncuların bir farklılığı yok sadece böyle dybala gibi yıldız isimler arada bir parlıyor çıkıyor vuruyor atıyor diğer türlü hepsi birbirine benziyor ben geçen günlerde denedim bir türlü rahat edemedim oynarken
bende de grafik takıntısı var her oyunda. en kötü pes 2014. en iyileri 13-17-18-19. ben sana 18 tavsiye ederim. ben 21 oynuyorum çünkü yama güncelleme desteği ve grafik kalitesi var. ve fc 26 ya geçeceğim 1 hafta sonra.

EA FC26 var bende ama PC optimizasyonu inanılmaz kötü input lag var deli gibi.

EA FC26 var bende ama PC optimizasyonu inanılmaz kötü input lag var deli gibi.
ben sırf fifadaki bu durum için ucuz yollu bir konsol arıyordum sonra xbox series s falan işimi çözer dedim o arada kariyere sarınca unuttum gitti bu yüzden şuan bu konuyu açıyorum kariyer gidince aklıma direk pes geldi o yüzden bir çözümü var mıdır acaba pc de bu sorun için

ben sırf fifadaki bu durum için ucuz yollu bir konsol arıyordum sonra xbox series s falan işimi çözer dedim o arada kariyere sarınca unuttum gitti bu yüzden şuan bu konuyu açıyorum kariyer gidince aklıma direk pes geldi o yüzden bir çözümü var mıdır acaba pc de bu sorun için
Ultimate team kasıyorum hocam ben hard. KPSS çalıştığım için bu seneyi pas geçiyorum fakat oynamak istesem de oynayamam bayağı input lag var.

Geri