Ll3G1OnN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz mıyım oynarken anlıyorsun fifada bu tam belli olmuyor fiziği kötü olan ama hızı iyi olan bir eleman fiziği güçlü olan bir elemandan sıyrılıp geçiyor pes de bu hayatta olmaz adam omuzu bir koyar sanki bisikletle son sürat giderken duvara toslamış gibi olursun o yüzden olmaz diyorum yakın dönemdeki serilerde olmaz diyeyim pes13 de vardı bana kalırsa o durum belki de o yüzden pes13 daha çok seviliyordur neyse pesi sevme sebebim dribling diyebilirim şu pes17-18 de messi alıp angara messi klibindeki gibi gidebilmek çok keyif veriyordu ve şu pes 13 de topa vurduğumuzda plastik top gibi giden uzaktan şutların girmesi de çok seviyorum zorluk ne olursa olsun giriyordu süperstar hariç birde kaleciler hiç olmadık kurtarışlar yapıyordu pesde normalde musleranın hiç tutamayacağı bir topu tutması acayip keyif veriyordu bu şey gibi fifacıların anlaması için söylüyorum altyapıdan çıkardığınn bir eleman yedik golü dediği anda tutması gibi aynen böyle hissetiriyordu bana kalırsa bu yüzden karar veremiyorum birinde olan özellikler diğerinde yok o yüzden bana yardım edin sizce hangi pes daha iyi ve tam bir oyun açıklarsanız çok iyi olur bu arada pes20-21 acayip yapay geliyor bana (pes-21 1000 saatim olmasına rağmen bunu söylüyorum)