Yardım Hangi mouse almalıyım yardım gerekli

Gagafa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
107
Selam arkadaşlar 2 k bütçem var ve aklımda 4 mouse var aralarında en kalitelesi hem malzeme hem donanım olarak iyi bilmiyorum o yüzden yardım amaçlı bu forumu açtım Mouse hakkında iyi bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim tutuşum palm elim 17-18 cm wraith de iade sorunu var mı bilgilendirseniz iyi olur arkadaşlar en çok tavsiye edilen mouse almayı düşünüyorum bunlar benim aklımdakiler bunlar yerine şunu al bu mouse daha iyi dediğiniz varsa önerebilirsiniz

Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
Atk a9 pro
Atk a9 ultra

kanka kımse sana scyrox v6 yı soylemedı mı ya superlıght alacaksın paran yoksa scyrox v6 alacaksın bende scyrox var ıyı forumlar
Hocam bütçem dışında bir mouse ondan dolayı yazmadım öneri için yinede teşekkürler

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var ve aklımda 4 mouse var aralarında en kalitelesi hem malzeme hem donanım olarak iyi bilmiyorum o yüzden yardım amaçlı bu forumu açtım Mouse hakkında iyi bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim tutuşum palm elim 17-18 cm wraith de iade sorunu var mı bilgilendirseniz iyi olur arkadaşlar en çok tavsiye edilen mouse almayı düşünüyorum bunlar benim aklımdakiler bunlar yerine şunu al bu mouse daha iyi dediğiniz varsa önerebilirsiniz

Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
Atk a9 pro
Atk a9 ultra
m3 v2

Darkmoush m3 v2
Mchose A5 ultra
Atk a9 pro
Atk a9 ultra
Palm tutuş için a9 güzel olur. Bütçe yetiyorsa a9 ultra modelini almanızı öneririm. Hem palm tutuşa uygun hem de batarya 800 mah.

taksitle al scyrox al 6 taksıt falan o zamana bulursun para 1 kere al saglam al
Hocam maalesef taksitli alamam ya yoksa cidden almak isterdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Palm tutuş için a9 güzel olur. Bütçe yetiyorsa a9 ultra modelini almanızı öneririm. Hem palm tutuşa uygun hem de batarya 800 mah.
Öncelikle öneri için çok teşekkürler sağolun hocam evet palm tutuyorum bütçem 2 k az geçebilir 2.200 2.300 gibi şuan

Hocam maalesef taksitli alamam ya yoksa cidden almak isterdim
Bu modelde var, karbonfiber olduğu için malzeme olarak baya kaliteli.

Hepsiburadada beyaz renk 3.068 tl alayımmı

Oyun icin m3 v2 daha iyi olacaktır, 8000hz dongle ile birlikte geliyor.
8000 hz dongle ayrı mı satılıyor a9 ultra için hocam? Öyleyse m3 v2 mantıklı olabilir haklısınız.

A9 plus 8000hz desteklemiyor, M3 V2'de içinden çıkıyor. A9 1000hz.
Kontrol ettim a9 ultra da dongle varmış. Ben a9 plus demedim zaten, a9 yazınca sen düzü kastettiğimi düşündün sanırım.

Geri