Arabamın bardaklığına ağzına kadar kahve döktüm bişey olur mu

wolf3

80+
Reaksiyon skoru
18
arabamın bardaklığına 1 tam dolu bardak kahve döküldü ve ben 30 dk sonra fark ettim kahve hiç bi yere tahliye olmamıştı tişörtümü çıkartıp içine bastım şekersiz dümdüz americano hiç kalıntı kalmadı ama bişey olur mu

hayır hiçbir şey olmaz fakat orayı güzelce temizleyin olan tişörte olmuş diyelim bir şey olmaz merak etmeyin

eğer sadece plastik kaplamalı bir yerse problem yok.
Koltuklara falanda dökülmediğine eminseniz bir şey olmaz.
Genel olarak süt, balık suyu, veya hayvansal herhangi bir sıvı bir şey dökmediğiniz taktirde hepsi normal bir temizlikle geçecek şeyler.
Ama bu saydıklarımdan biri dökülürse bi 10k yı gözden çıkartmak gerekiyor.

eğer sadece plastik kaplamalı bir yerse problem yok.
Koltuklara falanda dökülmediğine eminseniz bir şey olmaz.
Genel olarak süt, balık suyu, veya hayvansal herhangi bir sıvı bir şey dökmediğiniz taktirde hepsi normal bir temizlikle geçecek şeyler.
Ama bu saydıklarımdan biri dökülürse bi 10k yı gözden çıkartmak gerekiyor.
neden 10k gözden çıkarılıyor? hayvansal sıvı olunca

hocam bakteri üretebilicek gıdalar arabada koku yapıyo arabayı çürütmeye kadar gidiyo ve temziliği çok zahmetli araçtaki herşeyi söküp şaseyi temizlemek gerekiyo
2el araç alırken buna da mı dikkat etmemiz gerek :D çevremde(ben dahil) kimsenin bu konular dikkat ettiğini görmedim

neden 10k gözden çıkarılıyor? hayvansal sıvı olunca
hocam genel temizlik masrafı diyebilirim.
İlden ile değişir fakat bu tip gıdalarda koltuklar sökülür.
söküldükten sonra taban döşemesi komple sökülür. Taban döşemeleri genel olarak hem ses yalıtımı açısından hemde konfor için içinde sünger bulunur. Bu süngerde sıvı çekmeye meğillidir. Bu sıvıyı temizlemek için aracın içi sökülür ve tabandaki leke temizlenir. Sonra her şey kurumaya bıraklır buda 2 gün civarı sürer. Hatayda yaşıyorum ortalama olarak bu şekilde detay temizliğe 10k civarı alıyorlar. Birde mesela ön koltuğa döküldü diyelim her ihtimale karşılık arka döşemeyide söküyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2el araç alırken buna da mı dikkat etmemiz gerek :D çevremde(ben dahil) kimsenin bu konular dikkat ettiğini görmedim
ben şahsen her yeni araç alırken bu temizliği yaptırırım. Hem temizliğinden emin olurum hemde satarken malıma güvenmiş olurum.

hocam genel temizlik masrafı diyebilirim.
İlden ile değişir fakat bu tip gıdalarda koltuklar sökülür.
söküldükten sonra taban döşemesi komple sökülür. Taban döşemeleri genel olarak hem ses yalıtımı açısından hemde konfor için içinde sünger bulunur. Bu süngerde sıvı çekmeye meğillidir. Bu sıvıyı temizlemek için aracın içi sökülür ve tabandaki leke temizlenir. Sonra her şey kurumaya bıraklır buda 2 gün civarı sürer. Hatayda yaşıyorum ortalama olarak bu şekilde detay temizliğe 10k civarı alıyorlar. Birde mesela ön koltuğa döküldü diyelim her ihtimale karşılık arka döşemeyide söküyorlar.
temizlik yapılmazsa ne olur ? araba da koku artar, pas, bakteri falan mı oluyor

temizlik yapılmazsa ne olur ? araba da koku artar, pas, bakteri falan mı oluyor
hocam o tip gıdalar o kadar kötü kokar ki . 1 gün bile arabada dursa sanki arabada bir leş varmışta çok uzun süredir kokuyormuş gibi olur.
döküldüğü zaman çok kısa sürede anlaşılır zaten

ben de koltuğa bira dökmüştüm bakteri koku falan olur diye acayip korkmuştum fakat hiç bir şey olmadı. şekersiz kahveden,birde bardaklık kısmına döküldüyse hiç bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri