Kafamda canlandırdığım ama hatırlayamadığım oyunu bulabilir misiniz

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Arkadaşlar 1 gündür bu oyunu düşünüyorum hatırlayamadım bi ara youtube da denk gelmiştim enis kirazoğlu mu anlatıyodu başkası mı hatırlayamadım . bir oyun vardı böyle harita harita geziyorsun , bir tekken tarzı bölüme gidiyorsun o şekil oynuyorsun bi metroidvania tarzı bölüme gidip öyle oynuyorsun bi diablo tarzı bölüme gidiyprsun o tür gibi oynuyorsun farklı karakterlere karşı. yani sadece 2 dakika görmüştüm böyle hatırlıyorum oyunu. Hatırlayan var mıdır aklımsn çıkmıyor

Her bölüm farklı oyun türü ve karakterleri gibiydi yani

Arkadaşlar 1 gündür bu oyunu düşünüyorum hatırlayamadım bi ara youtube da denk gelmiştim enis kirazoğlu mu anlatıyodu başkası mı hatırlayamadım . bir oyun vardı böyle harita harita geziyorsun , bir tekken tarzı bölüme gidiyorsun o şekil oynuyorsun bi metroidvania tarzı bölüme gidip öyle oynuyorsun bi diablo tarzı bölüme gidiyprsun o tür gibi oynuyorsun farklı karakterlere karşı. yani sadece 2 dakika görmüştüm böyle hatırlıyorum oyunu. Hatırlayan var mıdır aklımsn çıkmıyor

split fiction mu aga o neymiş ya

evoland geldi benim aklıma

the hex yazmıştı arkadaş o olabilir mi baya benziyor dediğin şeye
Yok malesef yazılan hepsine baktım da hiçbiri değil daha yeni gibi duruyordu grafikleri nintendo tarzında 2015 sonrası çıkmış gibiydi

Enis genelde AAA tükettiğinden, geçmiş videolarına şöyle baksan eski veya indie oyunsa, videoyu bulman çok zor değil.

Sifumu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,480
Üyeler
190,755
Son üye
Happy light
Geri