Hepsiburada Core Bilgisayar SSD dolandırıcılığı yardım

Reaksiyon skoru
0
Herkese selamlar ekte eklediğim üzere 2tb görseli olan ürünü hepsiburada dan indirimle satın aldım fakat bana 2tb yerine 500gb olanını görderdiler bende aldığım gibi geri iade etmek istedim. koşulsuz şartsız 15gün içinde iade hakkım olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum. şimdide süreci uzatmak için teknik servise göndermişler nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-02 at 11.36.47.webp
    WhatsApp Image 2026-01-02 at 11.36.47.webp
    38.1 KB · Hit: 38
  • WhatsApp Image 2026-01-02 at 11.36.48.webp
    WhatsApp Image 2026-01-02 at 11.36.48.webp
    68.8 KB · Hit: 39
Herkese selamlar ekte eklediğim üzere 2tb görseli olan ürünü hepsiburada dan indirimle satın aldım fakat bana 2tb yerine 500gb olanını görderdiler bende aldığım gibi geri iade etmek istedim. koşulsuz şartsız 15gün içinde iade hakkım olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum. şimdide süreci uzatmak için teknik servise göndermişler nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musun
Başlıkta 500 yazıyor. Resimde 2 tb. Büyük ihtimal satıcı ceza vs yememek için uğraştırıyor seni. Müşteri hizmetlerini arayıp resimdeki ilanı ss ini alıp durumu anlatman yapacağın en iyi yoldur

Başlıkta 500 yazıyor. Resimde 2 tb. Büyük ihtimal satıcı ceza vs yememek için uğraştırıyor seni. Müşteri hizmetlerini arayıp resimdeki ilanı ss ini alıp durumu anlatman yapacağın en iyi yoldur
aradım yapacak bir şey yok diyor bende ne yapacağımı şaşırdım satıcıyla anlaşın diyor

aradım yapacak bir şey yok diyor bende ne yapacağımı şaşırdım satıcıyla anlaşın diyor
Başka müşteri hizmetleri dene bazıları acemi. Bana yanlış ürün göndermişler. Satıcı iade almak yerine teknik servise verip zamanımı ve iademi hakkımı elden alıyor. Sorunun çözülmesini talep oluşturulmasını istiyorum demen lazım. Sen net anlatmadıysan bir şey yapamazlar. Bilinçli tüketici olcan resim falan çekcen

Başka müşteri hizmetleri dene bazıları acemi. Bana yanlış ürün göndermişler. Satıcı iade almak yerine teknik servise verip zamanımı ve iademi hakkımı elden alıyor. Sorunun çözülmesini talep oluşturulmasını istiyorum demen lazım. Sen net anlatmadıysan bir şey yapamazlar. Bilinçli tüketici olcan resim falan çekcen
tamamdır teşekkür ederim yapayım dediğiniz gibi

Konuyu Twitter'a detaylı anlatarak taşı ve Recep Baltaş'ı etiketle. Bu firmalar rezil olmadan müşteriye yardım falan etmiyor. Özellikle kendi aranızda anlaşın baştan savmasını da belirtin.

SSD vb. tarzı ürünleri de yetkili satıcıları veya Amazon gibi yerlerden alın. Hepsiburada ve Trendyol hizmeti, Amazon'un yanına yaklaşamaz bile.

Konuyu Twitter'a detaylı anlatarak taşı ve Recep Baltaş'ı etiketle. Bu firmalar rezil olmadan müşteriye yardım falan etmiyor. Özellikle kendi aranızda anlaşın baştan savmasını da belirtin.

SSD vb. tarzı ürünleri de yetkili satıcıları veya Amazon gibi yerlerden alın. Hepsiburada ve Trendyol hizmeti, Amazon'un yanına yaklaşamaz bile.
eyvallah hemen twıtırda paylaşalım yardımın için teşekkür ederim

Bilindik firmalardan alın bundan sonra.

Geri