Yardım ESKİ LAPTOPA SSD ALICAM AMA

everest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alın
ama anakarta bakmak lazım tek slotsa 4ü söküp 8 takılır en fazla
marka model ne tam yazında bir bakayım laptoba
HOcam hiç marka bilmiyorumki

LTSC Windows kurmanızı tavsiye ederim. İşlemci fazlasıyla zayıf, stok Windowsta ssd ile bile zorlanır. LTSC üstüne revios vb de kurarsanız anca iş görür. Win11 bulaşmayın bile.

everest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alın
ama anakarta bakmak lazım tek slotsa 4ü söküp 8 takılır en fazla
marka model ne tam yazında bir bakayım laptoba

HOcam hiç marka bilmiyorumki
cihaz hp, arkasını cevirince model ne yazar detaylı yazarsanız bakayım yoksa bu haldede kullanılır
arkadasın dedigi gibi ltsc hafif lite sürümlerden biriyle kullanılacak kıvama gelir

cihaz hp, arkasını cevirince model ne yazar detaylı yazarsanız bakayım yoksa bu haldede kullanılır
arkadasın dedigi gibi ltsc hafif lite sürümlerden biriyle kullanılacak kıvama gelir

Ekler

• 1000082132.webp
    1000082132.webp
    713.6 KB · Hit: 5
1767356835430.webp

2 ram slotu görünüyor ama acıp bakmakta fayda var ille ram yükseltme yapılacaksa , ya 4ün yanına 4 alınacak yada tek parca 8 olabilir
ltsc lite windows 10 kurun işi görmez hala yavaş geliyorsa öyle masrafa girip ram alın en mantıklısı böyle olur

Alıntıyı görüntüle
2 ram slotu görünüyor ama acıp bakmakta fayda var ille ram yükseltme yapılacaksa , ya 4ün yanına 4 alınacak yada tek parca 8 olabilir
ltsc lite windows 10 kurun işi görmez hala yavaş geliyorsa öyle masrafa girip ram alın en mantıklısı böyle olur
Ssd yeterli o zaman çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ben kendi masaüstü pcme hazır arkadaşın usbden atıyordum formatı da hocam ltsc lite windows 10 nereden güvenli indrielbilirim bu arada çok sağ olun

Telefondayım açılmado eve gidince bakıcam çok sağ olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri