- Konu Sahibi Konu Sahibi
HOcam hiç marka bilmiyorumkieverest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alın
ama anakarta bakmak lazım tek slotsa 4ü söküp 8 takılır en fazla
marka model ne tam yazında bir bakayım laptoba
HOcam hiç marka bilmiyorumkieverest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alın
everest ultima editiondan rame bakın aynısından bi tane daha alın
cihaz hp, arkasını cevirince model ne yazar detaylı yazarsanız bakayım yoksa bu haldede kullanılırHOcam hiç marka bilmiyorumki
cihaz hp, arkasını cevirince model ne yazar detaylı yazarsanız bakayım yoksa bu haldede kullanılır
arkadasın dedigi gibi ltsc hafif lite sürümlerden biriyle kullanılacak kıvama gelir
Ssd yeterli o zaman çok teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
2 ram slotu görünüyor ama acıp bakmakta fayda var ille ram yükseltme yapılacaksa , ya 4ün yanına 4 alınacak yada tek parca 8 olabilir
ltsc lite windows 10 kurun işi görmez hala yavaş geliyorsa öyle masrafa girip ram alın en mantıklısı böyle olur
Ben kendi masaüstü pcme hazır arkadaşın usbden atıyordum formatı da hocam ltsc lite windows 10 nereden güvenli indrielbilirim bu arada çok sağ olunAlıntıyı görüntüle
2 ram slotu görünüyor ama acıp bakmakta fayda var ille ram yükseltme yapılacaksa , ya 4ün yanına 4 alınacak yada tek parca 8 olabilir
ltsc lite windows 10 kurun işi görmez hala yavaş geliyorsa öyle masrafa girip ram alın en mantıklısı böyle olur
Windows 10 LTSB 2016 x86 (ISO): agacım bu dimi doğru muBurada var.
LTSC 2021 x64 kullanıyorum ben. X86 32 bit o yüzden tavsiye etmem.Windows 10 LTSB 2016 x86 (ISO): agacım bu dimi doğru mu