❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Bu kartın soğutma performansı ventus ve gaming triodan iyi, vanguard ve suprimden kötü duruyor. Kartta Vapor Chamber var. Ventus ve gaming trioda yok. Suprim'den 3 desibel daha sesli, ekran kartında 8 vramde 11 derece daha sıcak çalışıyor ama sıcak değerlerde çalışmıyor. Astraldan gpu'da 6 ,vramde 4 derece daha sıcak. Gamerocktan iyi Nvidia referanstan çok daha iyi.
Kaynak

olabilir hocam ama ventus 3x'den çok memnunum eğer inno3x daha iyiyse banko alınır o zaman

5090 ı kargoya vermişler diğer kısımda da iptal talebiniz alınmıştır diyor inş iptal ederler de sadece 5090 gelir :D

5090 ı kargoya vermişler diğer kısımda da iptal talebiniz alınmıştır diyor inş iptal ederler de sadece 5090 gelir :D
Bu mevzuyu çok merak ediyorum harbiden. Öyle bir şey yapılıyorsa 105k'ya 5090 alabiliriz. Ben diğer parçaları şimdiden satışa koydum ama direkt iptal koyabilirsek harika olur. Vatan whatsapp hattına mesaj attım ancak dönüş yapmadılar.

Bu mevzuyu çok merak ediyorum harbiden. Öyle bir şey yapılıyorsa 105k'ya 5090 alabiliriz. Ben diğer parçaları şimdiden satışa koydum ama direkt iptal koyabilirsek harika olur. Vatan whatsapp hattına mesaj attım ancak dönüş yapmadılar.
Valla bakalım belki ararlar derler bunu da almanız lazım öyle olmaz diye. Ben de ayrı ayrı parçalar değil mi vazgectim derim bilmiyorum nolcak :D

Valla bakalım belki ararlar derler bunu da almanız lazım öyle olmaz diye. Ben de ayrı ayrı parçalar değil mi vazgectim derim bilmiyorum nolcak :D
Ben ne olur ne olmaz ilanları sahibindene yükledim, 1 saat önce falan yükledim 4-5 kişi yazdı. Şu anlık elden çıkarmak çok zor olmayacak gibi duruyor.

Ben ne olur ne olmaz ilanları sahibindene yükledim, 1 saat önce falan yükledim 4-5 kişi yazdı. Şu anlık elden çıkarmak çok zor olmayacak gibi duruyor.
kasa parçalarını mı? kaç yazdın

Kasa ve psu 4.5k
Ssd 4.5k
Ram 8k
İşlemci 8.5k
AIO 1000
Anakart 5.5

Pazarlık payı bıraktım biraz. Kasaya 4.5 alıcı cıktı, rame 8 alıcı cıktı.
Siparişi iptalini onaylamışlar 105k ya 5090 almış oldum. Hala elime ulaşmadı ama.

Not: belki de geri çektirecekler kargodan belli olmaz

Alıcı falan değilim merak ettim, napacaksınız kartı?
Doktora çalışmam için kullanacağım. Satma amaçlı almadım zaten 135k ya da komple sistemi gönderseler de okeydim.

Telefon dolandırıcılığını tespit sistemi üzerine çalışıyorum o yüzden model eğitmek için ihtiyacım vardı o sebeple aldım.

Kasa ve psu 4.5k
Ssd 4.5k
Ram 8k
İşlemci 8.5k
AIO 1000
Anakart 5.5

Pazarlık payı bıraktım biraz. Kasaya 4.5 alıcı cıktı, rame 8 alıcı cıktı.
4.5K ya o kasa ve psu bedava. Ben o paraya vermezdim şahsen, 850W gold PSU zaten tek başına 4K ya çok rahat satarsın.

İzmirdeysen 4.5K ya ben alabilirim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,367
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri