Nostaji Windows xp pc için öneriler.

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Merhaba hali hazırda çok güçlü sistemim var ama yeni oyunlar pek sarmadığı için ve yeni sistemde çalışmadığı veya hatalı çalıştığı için nostaji xp sistem topladım .
İşlemci Quad 8400 4 çekirdek
Şimdilik hd5450 & 750ti ile değişecek.
Ana bilgisayarda yaptığım herşeyi yapabiliyorum 1 haftadır o bilgisayarı açmadım diyebilirim :D
Eksik gördüğünüz oyunları yazmanızı bekliyorum.
Önerilerinize açığım.

1767452937609.webp

Merhaba hali hazırda çok güçlü sistemim var ama yeni oyunlar pek sarmadığı için ve yeni sistemde çalışmadığı veya hatalı çalıştığı için nostaji xp sistem topladım .
İşlemci Quad 8400 4 çekirdek
Şimdilik hd5450 & 750ti ile değişecek.
Ana bilgisayarda yaptığım herşeyi yapabiliyorum 1 haftadır o bilgisayarı açmadım diyebilirim :D
Eksik gördüğünüz oyunları yazmanızı bekliyorum.
Önerilerinize açığım.

Alıntıyı görüntüle
Fifa 2002

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
1767453637918.webp

Oynarım diyorsan Vietcong önerebilirim. Genel olarak güzel seridir. Diğer eski oyunlar için de MyAbandonware bakabilirsin.

Bu arada XP dönemi Driver Booster veya ASC kullanmazdık. Keza UTorrent daha yaygındı, gerçi o dönemde Win7 geçmiştik ya. XP döneminde fulloyun üzerinden en fazla partlı oyun indirirdik. Yani kotalı ay başı sıfırlanıp ilk 10 günde 3 Mbps düşen internet ile, partı en düşük oyunları indirirdim. Yani 15-20-30-40 partlı oyunları falan yüklemezdim.

ŞARKILAR klasörünü görünce gözümden bir damla süzüldü :peeposad:

virtual box gibi programlar varken bilemedim :kizginpeepo:
Sağlıklı çalışmıyor hocam onda oyunlar çok sorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ŞARKILAR klasörünü görünce gözümden bir damla süzüldü :peeposad:
İçinde eski şarkılar var görmen lazım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynarım diyorsan Vietcong önerebilirim. Genel olarak güzel seridir. Diğer eski oyunlar için de MyAbandonware bakabilirsin.

Bu arada XP dönemi Driver Booster veya ASC kullanmazdık. Keza UTorrent daha yaygındı, gerçi o dönemde Win7 geçmiştik ya. XP döneminde fulloyun üzerinden en fazla partlı oyun indirirdik. Yani kotalı ay başı sıfırlanıp ilk 10 günde 3 Mbps düşen internet ile, partı en düşük oyunları indirirdim. Yani 15-20-30-40 partlı oyunları falan yüklemezdim.
Utorrent yaygındı evet ama bittorrent şuan daha sorunsuz tam hızda indirme verebiliyor ve utorrentde çoğu zaman indirmeye başlamıyor tracker eklesem bile ,

Geri