❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

1767452942467.webp

Teşekkürler :)

hem bonus hem hapsipay yapmaya calısıyorum son ödeme ekranında fazla tutar çekmeye çalışıyor bende, ödemeyi tamamladınız mı ?
edit: garanti bonusla yapamıyorum 3d ödeme ekranında hiç bonus kullanmamışım gibi fazla tutar talep ediyor sipariş verremiyorum bilen varsa
edit2: çekim ekranında normal çekti fazla göstermesine rağmen.

Son düzenleme:
hem bonus hem hapsipay yapmaya calısıyorum son ödeme ekranında fazla tutar çekmeye çalışıyor bende, ödemeyi tamamladınız mı ?
Tamamladım hocam, 3tl çekti karttan bir sıkıntı olmadı

Alıntıyı görüntüle

Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )

İlla ki bu QR ı okutmak zorunda değilsiniz başka QR lar da olur . Bu sistemsel bug da değil , içine yüklediğiniz nakit parayı hepsiburada qr ile harcama yaptıramadığı için özür niyetinde veriyor mağduriyeti gidermek için​
QR ile ödeme kısmını bulamadım hocam yardımcı olacak var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

QR ile ödeme kısmını bulamadım hocam yardımcı olacak var mı?
Hallettim konu sahibine teşekkürler.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )

İlla ki bu QR ı okutmak zorunda değilsiniz başka QR lar da olur . Bu sistemsel bug da değil , içine yüklediğiniz nakit parayı hepsiburada qr ile harcama yaptıramadığı için özür niyetinde veriyor mağduriyeti gidermek için​
Hocam eyvallah yararlandık teşekkürler

QR'I nereye okutacağımı bulamadım

Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler hocam oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,656
Üyeler
187,544
Son üye
enrawl2312
Geri