EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Teşekkürler
hem bonus hem hapsipay yapmaya calısıyorum son ödeme ekranında fazla tutar çekmeye çalışıyor bende, ödemeyi tamamladınız mı ?
Tamamladım hocam, 3tl çekti karttan bir sıkıntı olmadıhem bonus hem hapsipay yapmaya calısıyorum son ödeme ekranında fazla tutar çekmeye çalışıyor bende, ödemeyi tamamladınız mı ?
QR ile ödeme kısmını bulamadım hocam yardımcı olacak var mı?Alıntıyı görüntüle
Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )
İlla ki bu QR ı okutmak zorunda değilsiniz başka QR lar da olur . Bu sistemsel bug da değil , içine yüklediğiniz nakit parayı hepsiburada qr ile harcama yaptıramadığı için özür niyetinde veriyor mağduriyeti gidermek için
Hallettim konu sahibine teşekkürler.QR ile ödeme kısmını bulamadım hocam yardımcı olacak var mı?
Hocam eyvallah yararlandık teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )
İlla ki bu QR ı okutmak zorunda değilsiniz başka QR lar da olur . Bu sistemsel bug da değil , içine yüklediğiniz nakit parayı hepsiburada qr ile harcama yaptıramadığı için özür niyetinde veriyor mağduriyeti gidermek için
Tıkla kazan var mı haala. Bende yokSon kullanma tarihi 2 şubat tıkla kazandan da gelir + 100-200 kupon combosu
Lazım mıSilinmeden bozdurmak isteyen varsa bana yazabilir
LazımLazım mı
Teşekkürler hocam olduAlıntıyı görüntüle