şuanda ikisinin de zamanı değil bu fiyatlandırmadaşu an 11.sinifim üniversite için yurda geçersem toplama bilgisayar almanın bir faydası kalmaz laptopsa hem pahalı hemde uzun ömürlülük açısından zahmetli.Bütçem 35-40k.
şuan laptop almak sana daha çok yarar ancak söyle bir şey var senye sınava odaklanacağımızdan kullanamayacağız yarım sene kullanıp sonra 1 sene rafa kaldıracaksan 12. sınıfın sonunda alşu an 11.sinifim üniversite için yurda geçersem toplama bilgisayar almanın bir faydası kalmaz laptopsa hem pahalı hemde uzun ömürlülük açısından zahmetli.Bütçem 35-40k.
Fazla zamlanmadan bu sene alayım diyorumşuan laptop almak sana daha çok yarar ancak söyle bir şey var senye sınava odaklanacağımızdan kullanamayacağız yarım sene kullanıp sonra 1 sene rafa kaldıracaksan 12. sınıfın sonunda al
ne zaman almalıyım?şuanda ikisinin de zamanı değil bu fiyatlandırmada
evet, paranı altın, dolar gibi değer kaybetmeyecek menkullerde sakla ve biriktirmeye devam et. (y.t.d)şu an 11.sinifim üniversite için yurda geçersem toplama bilgisayar almanın bir faydası kalmaz laptopsa hem pahalı hemde uzun ömürlülük açısından zahmetli.Bütçem 35-40k.
seneye daha pahalı olacağından şüphem yok elinde para varsa ve seni zora sokmayacaksa ben sana 35-40k bütçede iyi bir laptop bulayım(giriş-orta seviye olur genelde/seneye aldığın durumda bu para 60-65k olsa bile sadece giriş seviye alabilirsin diye tahmin ediyorum)Fazla zamlanmadan bu sene alayım diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman almalıyım?