Mavi Ekran Monitörden no signal hatası alıyorum

Monitör no signal

• .

Oylar: 1 100.0%
  • .

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar
Dün sabah bilgisayarla sorunsuz bir şekilde oyun oynadım sonrasında bilgisayar. açıkken dışarı çıktım ve eve geldiğimde monitörün siyah ekran fakat kasanın çalıştığını gördüm.
Monitörü açınca da no signal hatası veriyor.
Ne yaptıysam olmadı kaç forum gezdim kaç video izledim. Ekran kartını söktüm çıkardım ramleri çıkardım temizledim, tek tek denedim.
Bios pilini bile çıkardım.
Bu sorunun başka bir çözüm yolunu bilen var mı

Ekran kartını bir arkadaşının sistemine takıp görüntü alıyor mu diye bak. Ramler çift kanalsa birini çıkar, diğerini de bir çıkar tak yap tek tek dene ram arızalı olduğunda VEYA TAM OTURMADIĞINDA (geçen başıma geldi) görüntü vermez. Geçen arkadaşın başına geldi mesel onun anakart arızasındandı yenisini aldık düzeldi

Ramleri denedim tek tek ramlerle alakalı olduğunu düşünmüyorum bayağı uğraştım çünkü onlarla. ekran kartımı da test ettim başka bilgisayarda sıkıntısız çalıştı.Sorunumun ram veya ekran kartından bağımsız olduğunu düşünüyorum

Ramleri denedim tek tek ramlerle alakalı olduğunu düşünmüyorum bayağı uğraştım çünkü onlarla. ekran kartımı da test ettim başka bilgisayarda sıkıntısız çalıştı.Sorunumun ram veya ekran kartından bağımsız olduğunu düşünüyorum
bendede olmustu monitorun arkasında kontrol edebılcegın bır buton varsa orda taktıgın kablo turunu seç

Hocam sorun şu monitörü açıyorum logo geliyor kısa bir süre sonra no signal yazıyor ve monitör kapanıyor no signal yazmadan kısa süre önce açık kalan sürede monitörün tuşlarına basmak da işe yaramıyor

Geri