S siyo3147 80+ Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 303 Reaksiyon skoru 69 4 Ocak 2026 #14 svartoli6 yazmış: Ne laf anlamaz adamsin moda bile laf yetiştiriyosun ya ne olsun istiyorsun 3 lirami olacakti? Devamı için tıklayın... Kardeşim indirim olmayan bir şeye indirim değil yazdım bu kadar. Sen neye geriliyorsun ergen gibi. Git sütünü iç çatma sağa sola
svartoli6 yazmış: Ne laf anlamaz adamsin moda bile laf yetiştiriyosun ya ne olsun istiyorsun 3 lirami olacakti? Devamı için tıklayın... Kardeşim indirim olmayan bir şeye indirim değil yazdım bu kadar. Sen neye geriliyorsun ergen gibi. Git sütünü iç çatma sağa sola
T Takkkql 80+ Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 196 Reaksiyon skoru 58 4 Ocak 2026 #15 Linke baktım ingilizce kitap olarak çoğunlukla çocuk kitapları vardı, eğer varsa linkte yada başka yerden b1 b2 seviyesinde ingilizce kitap önerebilir misiniz?. Aşk meşk olmasın bilgilendirici olursa güzel olur.
Linke baktım ingilizce kitap olarak çoğunlukla çocuk kitapları vardı, eğer varsa linkte yada başka yerden b1 b2 seviyesinde ingilizce kitap önerebilir misiniz?. Aşk meşk olmasın bilgilendirici olursa güzel olur.