Çaresizim,KPSS mi DGS mi?

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
973
dostlar selamlar,bir derdim ilgilenirseniz sevinirim

şuan yaşadığım ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum,asıl amaç burayı DGS ile YBS bölümüne geçmek için bir basamak olarak kullanmak

DGS'ye hazırlanıyorum test kitabımın türkçe bölümü bitti sadece Genel Denemeler ve sözel mantık kaldı

Fakat annem aradan darlıyor alttan bilerek ders bırak tekrar Lise KPSS gir diyor

fakat sorun şu ki meslek değil açıköğretim mezunuyum,yani en fazla temizlikçilik vs başvurabiliyorum,80 Puanım var

ilk girdikten sonra baya yere başvuru yaptım hiç çıkmadı,şimdi alttan ders bırakır tekrar lise kpss girersem durumun böyle olacağı kesin,hem bölümünden mezun olmamış olacağım,hem kpss den bir işe yerleşemeyeceğim hem de bir senem boşa gidecek,böyle bir durum mental olarak bitirecek gibi hissediyorum şimdiden

bunu annemle konuşmaya çalıştım güldü geldi zaten aile evindesin 4 gün gidiyon 3nde zaten 1 saat sonra geri geliyon diyor

bilerek tüm dersleri verip dgs girip ybs ye geçmek var,haliyle bunu yaparsam lise kpss giremem bir daha

he ama dgs girip başaramamak da önümdeki senaryolardan biri kabul edelim,

şimdi dostlar ben dgs girmek istiyorum,bunu annemle konuşmak istiyorum fakat kardeşim ilkokul 2de ve öğrenme zorluğu var ve annem de mental olarak bitti
geçen bana bu çocuğa nasıl ödev yaptırıyorsun sen diyip kızdı bildiğin 5-2 nin 3 ettiğini fark etmeyecek kadar kafası gitti

yani ben annemle gidip bunu adam akıllı konuşamam,altta ders bırakmadan geçtiğimi ona söylenmemiş şekilde öğrenirse o vakit de papaz olacağım

ne yapmam gerek lütfen yardım edin dostlar finallerim yarın başlıyor ve 2-3 sıkıntılı dersin sınavlarından biri yarın

teşekkürler

İkisinide gir aynı konular yok mu zaten

YBS geleceğin işletmesi olacak bu gidişle. Ybs bölümüne bel bağlama cok bir karşılığı yok, ondan mezun olacağına önlisans memuru olsan daha rahat edersin.

Çevremde ki genclere bunu anlatmaya çalışıyorum, okullar sağda solda hayal satıyor şunu okuyunca bu olursun falan filan sonra %80i mezun olunca depresyona giriyor.

Lise kpss değilde önlisans kpss ye çalış ve dgs gir acıktan ybs okuyabilirsin. Olurda kpss kazanırsan gider calısır ayda 50k maaşın olur ondan sonra acıktan lisans mezunu olunca diplomanı saydırır lisans maaşı alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,335
Üyeler
188,747
Son üye
ravenjack
Geri