- Bütçe
- 10000
Ayrı ayrı bileşenleri topladım ancak kasa olarak ne alacağıma dair henüz bir fikrim yok. Yabancı kanalların videolarında araştırdığım modellerin çoğu maalesef burada yok. Bu yüzden hala tam olarak kasa konusunda bir fikir sahibi olamadım. Evde iki kedim var ve evde koşturdukları için bilgisayar kasası kolayca tozlanabilir. Bu nedenle hava akışı iyi olan bir kasaya ihtiyacım var. Toz konusunda fark eder mi hiç bilmiyorum, ediyorsa da kedilerimden ötürü çok toz geçirmeyen bir kasa daha iyi olur tabii. Akvaryum kasalara da ekstra bir ilgim yok yani akvaryum kasa olmasına gerek yok ama bilgi eksiğim olduğu için akvaryum kasaların bu bütçede daha iyi olacağını düşünüyorsanız önerilerinize açığım.
Bütçem ortalama 10.000-TL (Biraz daha yukarı çıkarak daha f/p bir ürün elde edeceksem bütçeyi artırabilirim.)
Toplamış olduğum Bilgisayar parçalarım Sapphire 9070xt, Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm, Asus Prime X670E-Pro, FSP Vita 1000-GM, Patriot Viper Venom 2x16GB, AMD Ryzen 7 7800X3D
Bütçem ortalama 10.000-TL (Biraz daha yukarı çıkarak daha f/p bir ürün elde edeceksem bütçeyi artırabilirim.)
Toplamış olduğum Bilgisayar parçalarım Sapphire 9070xt, Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm, Asus Prime X670E-Pro, FSP Vita 1000-GM, Patriot Viper Venom 2x16GB, AMD Ryzen 7 7800X3D