Ubisoft hesabım çalındı ve geri alamıyorum

TheNayeon

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi akşamlar, dün bir virüs sonucu hesaplarım çalındı. Tüm hesaplarımı geri aldım fakat ubisoft vermemekte ısrarcı. Sürekli olarak oto mail gönderiyorlar. Attığım şeyleri umursamayıp bana sürekli olarak malini kontrol et diyorlar ama çalan kişi hesabın mailini değiştirdiği için maile ulaşamıyorum. Aldığım oyunların faturalarını bile gönderdim hatta çalan kişinin yaptığı işlemler için gelen doğrumala kodlarını ve bu değişikliklerin benim yapmadığıma dair bir mail de gönderdim ama bir türlü ubisoftu ikna edemiyorum hala bana e posta gönderdik ona bak diyorlar ama mail zaten hackerın benim bile değil bu ne saçma iş. Ne yapmam lazım aranızda daha önceden hesabını kurtaran varsa yardım edebilir mi?

Merak eden varsa diye buraya yazıyım dedim ya da ilerde bu sorunla karşılaşan olursa eğer aldığınız oyunlar steam veya epictense ve hesabınızda bağlıysa rahat bir şekilde alabiliyosunuz. Ubisoftun hesap geri kurtarma için bir formu var onu doldurun ama şöyle bir şey var neredeyse 1 hafta falan sürüyor komple almak çünkü başta mail doğrulaması falan istiyolar. Mail sizde olmadığı için çalan kişinin maili değiştirdiğini mail olarak atın zaten 2 boyunca cevap yazabiliyosunuz ticketi hemen kapatmıyolar. Konuşmalar içinde hesabınızın nickini nereye bağlı olduğunu ve içindeki oyunları söyleyin sonrasında eğer başta söylediğim gibi epic ve steamden oyunlarınızı aldıysanız faturalarınızı atın mailden ubisoft supporta onlar zaten inceliyolar ve gerekli işlemleri başlatıyolar. Süreç bende 1 hafta sürdü ve hesabımı geri aldım.

Geri