Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

allah dert vermesin.. seninki düpedüz şımarıklık
Dostum elindekinin kiymetini bilmek onemli ama en iyisini yapmaya calismassan hicbiseyi başaramassin buna simariklilik diyosan de ama surekli elindekiyle yetinerek hic bir seyde basarili olamassin fazlasida azgozluluk gerci ama anladin sen bir forum konusuna yardim etmiceksen hic yazma bosu boşuna insanlarin nefesini tuketmene gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

günümüz ideali nedir???
1.80 diye biliyorum ozellikle şu mutasyonlu yeni nesilden sonra gdo lu gibi buyudukleri icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ben ne yapayım? Beni ameliyatta kurtarmaz gibi.
Seni Allah kurtarsin usta başka çaresi yok gibi

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 1.70 ama boyumdan rahatsizim gunumuzun ideallerine gore kisayim ve ailedeki tek kisa benim bu durum beni rahatsiz ediyor ortopedi doktoruna gittim yuzeysel olarak yorumlayabilirim dedi baktigindada plaklarin tam kapanmamis ama kapanmaya baslamis dedi 2-3 cm daha uzarsin dedi ama cok inandirici gelmiyor sizede sormak istiyorum uzatma ameliyati mantiklimi sonuclari cok agirmi yada boy uzatmak icin tavsiyeniz varmi sigara alkol kullanmiyorum haftada 3 gun spor yapan biriyim 13 yasindayken 1.68 dim cok az uzadim 3 yilda anca 3 cm 2 cm felan uzadim bir anda uzayip bu boyda kaldim.ne yazikki ve psikolojik olarak cok etkiliyor beni gunumuzde idealler 1.80 ken ailemdeki en kısa olan abim bile 1.80 ken ben 1.70 im napmaliyim boy uzatma ameliyati mantiklimi yada en azindan 1.75 olma ihtimalim varmi
O ameliyat agir bir ameliyat. Ameliyat sonrasi aylarca bedeninde demir levhalar ile durman gerekiyor. Ayrica senin acil ihtiyacin olmadigi icin devlet karsilamiyor. Yaptirmasi yuzbinlerce lira hatta daha fazla olur. Boyun asiri kisa degil. Cok az tolere edilebilir bir boyun var. O yuzden boy uzatma ameliyatini unut derim.

kanka 1.70 o kadar kısa bir boy değil o dediğin ameliyatı olan 1.64 arkadaşım vardı masraflar fizik tedaviyle beraber 1.5 milyon TL'ye falan geliyor üstüne aylardır çektiği acıyı tarif edemem bir de muhtemelen sen 1.73 olursun uzun taban ayakkabıları tercih edersin olur biter misal 2cmlik converse tabanı yerine 4cmlik airforce 1 giy +2cm

ayrıca bu senin kontrolünde olmayan bir şey eğer psikolojik olarakta rahatlamak istersen fitnessa git vücut çalış ya da bir spor dalı seç ona yoğunlaş

1.80 miş ortalama boy ve erkek icin ideal boy yani daha ne diyim usta kadınlar için öyle
yani kadinlar için boy uzatma ameliyatına gireceksin? sadece ideal diye adlandırılan şey bu olduğu için..

Çok komik kardeşsin bu kafayla bir ömür geçiremezsen allah selamet versin. Kolay gelsin işin zor

Bende 17 yaşında 170 im tabi bir tık daha uzun olsa iyi olurdu ama arkadaşlarımla aynı veya 2,3 cm fark olduğu için bir huzursuzluk hissetmiyorum.he tabi dışarıda iken bazı uzun boylu kişileri görünce tabi insan ister istemez bi hoşuma gidiyor ama çokta önemli bişi değil bence.şükür etmeliyiz her halimize,sağlığımız yerinde olmasına her zaman.Sen boyunun uzun olmasını isterken bir başkası eski sağlığına kavuşmak istiyor olabilir.🙂

kral bacağında demirler ve mekanizmayla yaşıyorsun belli bir süre her gittiğinde gacur gucur kemiklerin arasını açıyorlar acıyı sen düşün üstüne bir daha eskisi gibi sağlıklı olmuyor bacakların koşman falan etkileniyor o acıya o paraya değmez 3-5 cm 170 kısada değil elinde olmayan bir şey için seni yargılayacaklarsa bırak o onların karakterini gösterir.

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 1.70 ama boyumdan rahatsizim gunumuzun ideallerine gore kisayim ve ailedeki tek kisa benim bu durum beni rahatsiz ediyor ortopedi doktoruna gittim yuzeysel olarak yorumlayabilirim dedi baktigindada plaklarin tam kapanmamis ama kapanmaya baslamis dedi 2-3 cm daha uzarsin dedi ama cok inandirici gelmiyor sizede sormak istiyorum uzatma ameliyati mantiklimi sonuclari cok agirmi yada boy uzatmak icin tavsiyeniz varmi sigara alkol kullanmiyorum haftada 3 gun spor yapan biriyim 13 yasindayken 1.68 dim cok az uzadim 3 yilda anca 3 cm 2 cm felan uzadim bir anda uzayip bu boyda kaldim.ne yazikki ve psikolojik olarak cok etkiliyor beni gunumuzde idealler 1.80 ken ailemdeki en kısa olan abim bile 1.80 ken ben 1.70 im napmaliyim boy uzatma ameliyati mantiklimi yada en azindan 1.75 olma ihtimalim varmi
5cm için 5 ay adam akılı yürüyemeyecksin 1 yılda sopor yasak gerek yok böyle şeylere

kızlar boya bakmıyor bro, muhabbet sarmıyorsa diye bahaneleri o.
ayrıca elinde olmayan özelliklerinden ötürü senle konuşmak istemeyenle zaten hiç olma işin sonunda mutlu olmazsın.
ağzın laf yapsın yeter.

ameliyat işkenceden başka bişi değil kendine yapabilceğin en büyük kötüük uzunsun diyemem ama yapcak bişi yok

sakal ve göğüs kılların çıkmaya başladıgı zaman duruyor boy uzaması net olmasada benim yakın çevremden gözlemlerim bu bide 170 o kadar kısa değil hocam iyi yanından düşünün şimdi spor salonuna gitseniz kısa sürede çok güzel vücudunuz olcak

Geri