Elden çıksın diye uygun fiyatlara koydum ürünleri. Aydındayım.4.5K ya o kasa ve psu bedava. Ben o paraya vermezdim şahsen, 850W gold PSU zaten tek başına 4K ya çok rahat satarsın.
İzmirdeysen 4.5K ya ben alabilirim![]()
Elden çıksın diye uygun fiyatlara koydum ürünleri. Aydındayım.4.5K ya o kasa ve psu bedava. Ben o paraya vermezdim şahsen, 850W gold PSU zaten tek başına 4K ya çok rahat satarsın.
İzmirdeysen 4.5K ya ben alabilirim![]()
Stok bitmiş.stok gelince alacağım, stok gelirmi sizce? stok durumu oluşunca beni etiketlermisiniz? teşekkürler
31bin gibi bi fiyat orada ne yazıyorsa onu verdilerDiğer parçalar için ne kadar iade ettiler hocam
Kwrt bugün dağıtıma çıktı diğerlerini de daha kargolamadılar. İptal ediyorum direkt diğer parçaları.Stok bitmiş.
Güncelleme: Kart geldi bana 5090 105k ya kasa kısmı iptal oldu onun parasını da iade etmişler bana. @quistin
Havale ile sipariş geçmiştim kafam karıştı ne yapsam acaba. 135K yatırıp sonra diğerlerini iade mi etsem, şu piyasada 105K ya 5090 çok iyi. 2-3 ay kullanıp piyasa koşuluna göre satsan bile kârdasın.Stok bitmiş.
Güncelleme: Kart geldi bana 5090 105k ya kasa kısmı iptal oldu onun parasını da iade etmişler bana. @quistin
Size kalmıs bana sadece 5090 lazımdı diye bi şey denedim o da hsonu diye mi denk geldi noldu bilmiyorum öyle gelişti o kısmın parasını iade ettiler iyi oldu böyle. Hepsini iade etselerdi beni de uğrastıracaklardı veya etmeyip bundle bu hepsini almanız lazım demeleri gibi.Havale ile sipariş geçmiştim kafam karıştı ne yapsam acaba. 135K yatırıp sonra diğerlerini iade mi etsem, şu piyasada 105K ya 5090 çok iyi. 2-3 ay kullanıp piyasa koşuluna göre satsan bile kârdasın.
Muhtemelen ayrı faturalandırdıkları için bu şekilde olabildi hocam, ben kartı daha teslim almadım ama Vatanın yurtiçini arayıp sakın bu ürünü teslim etmeyin diye geri çağıracaklarını hiç sanmıyorum.Size kalmıs bana sadece 5090 lazımdı diye bi şey denedim o da hsonu diye mi denk geldi noldu bilmiyorum öyle gelişti o kısmın parasını iade ettiler iyi oldu böyle. Hepsini iade etselerdi beni de uğrastıracaklardı veya etmeyip bundle bu hepsini almanız lazım demeleri gibi.
Bana da öyle geliyorMuhtemelen ayrı faturalandırdıkları için bu şekilde olabildi hocam, ben kartı daha teslim almadım ama Vatanın yurtiçini arayıp sakın bu ürünü teslim etmeyin diye geri çağıracaklarını hiç sanmıyorum.