Öneri Pazarama'dan Elektronik Alisveris Yapmayin!

svartoli6

80+
Reaksiyon skoru
31
Selam herkese,

20 gün önce anfi aldim araba için, 2 kanalda temassizlik varmış benim hatam gelince denemedim, 20 gun sonra kurdurttum meğerse sorunluymuş.

Saticiya yazdim dediki numara yazinca engelleniyor musteri hizmetlerine yazın, yazdım adamlar 14 gun sonra degişim iade olmamaktadir gidin garantiye verin diyor yahu sifir ürün satici bile kabul ediyor pazarama kabul etmiyor böyle firma olamaz daha asla almam.

Şimdi garantiye gittim verdim sifir cihazi adam 25 güne kadar sürer dedi al başına iş bide ek para ister kesin PAZARAMA'DAN 200₺ ÜZERİ bişey almayin başiniz agrir.

Trendyolda 6 ay sonra bile yazinca adamlar gonderin bakalim diyorlar pazarama tam amatör müşteri memnuniyeti gram yok.

2-3 ürün almaya çalıştım sebebsizce iptal ettirdi neymiş hata fiyat dolayı diyor iptal ettir onu yerine kodu vereyim diyor, yalandan o yüzden almıyorum o siteden

256 gb ipad aldım 128 gönderdi gürgençler satıcıydı gürgençler diyor ki pazaramanın deposundan onlar gönderiyor sıkıntı onlarda pazarama diyor ki böyle bişey yok iade edin bizim sitemizde değişim yok, bide kutusunu açmadıysanız iade edebilirsiniz dediler :D kutunun arkasına bakmadan açsam nereden bilicem 128 olduğunu sorunlu firma baya

Selam herkese,

20 gün önce anfi aldim araba için, 2 kanalda temassizlik varmış benim hatam gelince denemedim, 20 gun sonra kurdurttum meğerse sorunluymuş.

Saticiya yazdim dediki numara yazinca engelleniyor musteri hizmetlerine yazın, yazdım adamlar 14 gun sonra degişim iade olmamaktadir gidin garantiye verin diyor yahu sifir ürün satici bile kabul ediyor pazarama kabul etmiyor böyle firma olamaz daha asla almam.

Şimdi garantiye gittim verdim sifir cihazi adam 25 güne kadar sürer dedi al başına iş bide ek para ister kesin PAZARAMA'DAN 200₺ ÜZERİ bişey almayin başiniz agrir.

Trendyolda 6 ay sonra bile yazinca adamlar gonderin bakalim diyorlar pazarama tam amatör müşteri memnuniyeti gram yok.
Üçüncül kişiler sisteme kayıtlı kartlarımı patlatmışlardı ondan beri 1TL lik ürün bile almam kendilerinden üyeliğimi de sildirdim.

N11 de elektronik olarak aynı bu arada, bir ürün aldım adresi eski adres seçmiş değiştirmeyi unutup ürün aldım siparişten 5 dakika sonra adamlara yazıyorum adres değişikliği olmaz diyorlar iptal de olmazmış ancak o adresteki kişi kargoyu almazsa iade olurmuş (tabi bu süreç baya uzun sürüyor ve iyi ki o adrestekileri tanıyorum tanımasak ne yapacaktık bilmiyorum) ve ben yeniden alacakmışım saçmalığa bak 😀

Sonuç olarak dedikleri şekilde iade ettim başka yerden aldım ürünü.

Selam herkese,

Teşekkürler hocam bilgi için. Yaşadığınız durum kötü olmuş umarım bir an önce sorunsuz şekilde çözülür.

Ben de tablet aldım oradan, teknosa satıcılı idi. TC Kimlik Numaramı 11111 girmişler faturada otomatik. Düzenlemelerini istedim faturayı, teknosa dedi ki pazarama bizimle tc no paylaşmıyor kvkk nedeniyle, düzeltemiyoruz sistemden dedi. Pazaramayı aradım söyledim, sonradan fatura değiştiremiyoruz dediler, devlet desteğinden yararlanamadım bunlar yüzünden. Aynı olay n11 için de başıma gelmişti. Hb ve amazon harici kolay kolay alışveriş yapmıyorum artık.

Geri