Euler TANRI formülü Kuran Mucizeleri 5

Yani hocam bu şekilde birseyi kanıtlamaya da gerek yok bence . İnanan zaten inanir. bence en önemli şey islamin içindeki çürük insanlardır. Bu insanlar oldugu müddetçe dinden soğuyan da nefret eden de çok olur . Yani demem o ki düşmanını uzakta arama . İçine bak .
kankam güzel dostum içinde nefret olan zaten nefret eder kuran belagatı gereği 1 satırda inkarcıyı dahada kışkırtıp saptırır aynı satırda bir bilim insanını şaşırtır aynı satırda cahil bir insana nasihat verir aynı satırda bir şaire fikir verir kısacası kişi kalbindekini görür sen merak etme ALLAH a güven yeterli
o bir aynadır(kuran aynadır) herkes içinde olanı görür ben cahilim mesela

kankam güzel dostum içinde nefret olan zaten nefret eder kuran belagatı gereği 1 satırda inkarcıyı dahada kışkırtıp saptırır aynı satırda bir bilim insanını şaşırtır aynı satırda cahil bir insana nasihat verir aynı satırda bir şaire fikir verir kısacası kişi kalbindekini görür sen merak etme ALLAH a güven yeterli
o bir aynadır herkes içinde olanı görür ben cahilim mesela
Hee gereği böyleyse

Yani burada bizi İslam düşmanı gibi göstermiş oldun, tebrik ederim. Saçma sapan, zorlama mucizeleri buraya atma. Açıkçası merak ediyorum: Ergenliğe girişle birlikte sorgulama duygusu yeni açılmış, Instagram’da gördüğü her “Kur’an’da mucizeler” videosuna inanıp sonra bunları buraya mı taşıyorsun? Çünkü konunun hiçbir mantığı yok.

-1’in karekökü reel sayılarda imkânsız değil, tanımsızdır; ancak karmaşık sayılarda gayet net bir şekilde tanımlanabiliyor. Arkadaşın dediği gibi, 19/7 Euler sayısını vermiyor. Ne yapacağız, Sirius yıldızı konusu gibi sırf euler sayısına uysun diye 19/7'nin sonucunda 1–2 rakam mı değiştireceğiz? Biraz daha zorlarsak bol bol hata da çıkar ama gerek yok.

O gün onların ağızlarını mühürleriz; yaptıklarını bize elleri anlatır, ayakları da şahitlik eder.

Tanrı konuşmaktan aciz, birde bizim ağzımızı mühürleyecek. Filistin'de, Yemen'de, Doğu Türkistan'da hatta ve hatta kerbela da peygamber torunu katledilecek susacak tanrı. Al kardeşim senin olsun. Teorin ile sana başarılar dilerim.

Tanrı konuşmaktan aciz, birde bizim ağzımızı mühürleyecek. Filistin'de, Yemen'de, Doğu Türkistan'da hatta ve hatta kerbela da peygamber torunu katledilecek susacak tanrı. Al kardeşim senin olsun. Teorin ile sana başarılar dilerim.
belkide onların sebebi sensindir neden gitmiyorsun?

kanka çok uzun diye okumadım ama e sayısını en son logaritmada gördüm

Yani burada bizi İslam düşmanı gibi göstermiş oldun, tebrik ederim. Saçma sapan, zorlama mucizeleri buraya atma. Açıkçası merak ediyorum: Ergenliğe girişle birlikte sorgulama duygusu yeni açılmış, Instagram’da gördüğü her “Kur’an’da mucizeler” videosuna inanıp sonra bunları buraya mı taşıyorsun? Çünkü konunun hiçbir mantığı yok.

-1’in karekökü reel sayılarda imkânsız değil, tanımsızdır; ancak karmaşık sayılarda gayet net bir şekilde tanımlanabiliyor. Arkadaşın dediği gibi, 19/7 Euler sayısını vermiyor. Ne yapacağız, Sirius yıldızı konusu gibi sırf euler sayısına uysun diye 19/7'nin sonucunda 1–2 rakam mı değiştireceğiz? Biraz daha zorlarsak bol bol hata da çıkar ama gerek yok.
veriyor veriyor merak etmee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka çok uzun diye okumadım ama e sayısını en son logaritmada gördüm
canın sağolsun sen genede OKU emrini ihmal etme dostum

hqdefault.jpg

dini kısmı bir yana bırakırsa insan olarak insanı yalnız mı bırakıyorsun diye sorarlar adama tabi ben başka bir türüm diyorsan bir şey diyemem

Evet ben yalnız bırakıyorum, onun için saydım bunları. Umrumda olmasa direkt daha sert vururdum cümlelerimle oturup ne yediğini onca düşünürdün. Laf cambazlığı yapacağın son kişiye laf cambazlığı yapıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,656
Üyeler
187,544
Son üye
enrawl2312
Geri