2. El 30k ya pc toplama

Emoriann

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
30.000
2.elden pc toplamak istiyorum ve ilk bilgisayarim olucak 30k butcem var yazilim orenmeyi dusunuyorum oyun olarak hikaye oyunlari falan oynarim genellikle hangi marka hangi model parçalari alsam daha iyi olur kendim toplicam ileriye donuk bisi yapmak istiyorum ilerde yukseltirim yuksek ihtimal

DDR 5 anakart önerebilirmisin?
ddr5'e gerek yok hocam eğer giriş seviye ddr5 ile orta-üst segment ddr4'ü kıyaslayacaksanız. 16gb ddr5 yerine 32gb ddr4 alın işlemciyi de 5700x falan seçersiniz isterseniz

ddr5'e gerek yok hocam eğer giriş seviye ddr5 ile orta-üst segment ddr4'ü kıyaslayacaksanız. 16gb ddr5 yerine 32gb ddr4 alın işlemciyi de 5700x falan seçersiniz isterseniz
İleride sistemi yukselticem islemciyide 7500f kullanmayi dusunuyorum ondan dedim ileriye donuk bisi olsun istiom

İleride sistemi yukselticem islemciyide 7500f kullanmayi dusunuyorum ondan dedim ileriye donuk bisi olsun istiom
Ram fiyatları yüzünden DDR5 çıkmaz kolay kolay, 1 tane 16GB ram olmuş 10k, işlemci anakart ekran kartı cart curt için 20k para kalır. SSD fiyatları da uçtu zaten minimum 3k ona saysan 5-6k işlemci, 5k civarı da anakart desen kaba bi hesapla, kalan paraya 2060 alırız sana anca :kekw:

Ben DDR5 geçtim ekran kartı kaldı, şimdiki aklım olsa ilk ekran kartını aradan çıkarırdım.

Reis ddr4 beyaz bi anakart varmidir 2.el ben bulamadimda onerebilcein bisi varsa cok iyi olur amd islemci olucak

paranız kuş kadar güncel şartlarda istek çok fazla

Reis ddr4 beyaz bi anakart varmidir 2.el ben bulamadimda onerebilcein bisi varsa cok iyi olur amd islemci olucak
bilmiyorum hocam 2. el piyasasını takip etmiyorum ama alacaksan çok uçmana gerek yok bence en ucuz a520m falanı da alabilirsin ama b450 b550 falan daha iyi olur

Geri