Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,242
evet götürürkusura bakmayın bilgim olmadığı için soruyorum Colorful ve diğer bileşenler bizi uzun götürür mü
evet götürürkusura bakmayın bilgim olmadığı için soruyorum Colorful ve diğer bileşenler bizi uzun götürür mü
Maalesef kaçırdık 67 bin tl oldu ve 9 taksit yapmıyorlarevet götürür
hocam ama size dedik 7500x3d 5060ti lı sistemi alın diye. Amd kartlarda sorunlar hala bitmedi şans işi kimisi 5 sene sorunsuz kullanıyor kimisi kullanamıyor bile, ki amd li sistemle tek fark ekran kartı değil işlemcisi çok iyi 5060ti da ki sistem ki kendim alsam bende 7500x3d ve 5060ti 16gb li bi sistem alırım hayırlısı olsun yine de sis bakın taksitli bi sistem bulursanız atın biz gerekeni söyleriz size.Maalesef kaçırdık 67 bin tl oldu ve 9 taksit yapmıyorlar
alıyordım zaten 60 bin tl iken. sabah ilk işim QNB Trendyol kartı açtırdım 60 bin . daha kötüsü sepetteyim . girdim bilgilerini 9 ay taksit kalkmış ama hala yazıyor sayfasında benim için peşin fiyatına 9 taksit önemli olanhocam ama size dedik 7500x3d 5060ti lı sistemi alın diye. Amd kartlarda sorunlar hala bitmedi şans işi kimisi 5 sene sorunsuz kullanıyor kimisi kullanamıyor bile, ki amd li sistemle tek fark ekran kartı değil işlemcisi çok iyi 5060ti da ki sistem ki kendim alsam bende 7500x3d ve 5060ti 16gb li bi sistem alırım hayırlısı olsun yine de sis bakın taksitli bi sistem bulursanız atın biz gerekeni söyleriz size.
doğru diyorsunuz taksitsiz almak zor oldu artık ya aile evinde kira vermeden oturmak lazım yada çok maaş almak lazımalıyordım zaten 60 bin tl iken. sabah ilk işim QNB Trendyol kartı açtırdım 60 bin . daha kötüsü sepetteyim . girdim bilgilerini 9 ay taksit kalkmış ama hala yazıyor sayfasında benim için peşin fiyatına 9 taksit önemli olan
Hangi site öneriniz pekiBence 7500f li sistem alın en ucuz olacak şekilde, 32gb ramli en az 9060xt ekran kartlı veya 5060ti 16gb
7800x3d yi, 9700x yi sonradan alıp eklersiniz. 7500f yi satarsınız.
Anakart b650 veya b850 seçilebiliyorsa seçin. Fiyat ve taksit önemli. En ucuz amd 32gb ramli olacak şekilde
Ben amazon, hepsi burada, vatan, teknosa kullanıyorum.Hangi site öneriniz peki
Öneri sisteminiz vs varmı yada parça parça mı yapalımBen amazon, hepsi burada, vatan, teknosa kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Game garaj ve ütopyayı unuttum eklemeyi
5060 al 9060 hiç karıştırma ben al dım pişman oldumBiri 59.000
48.500 tutuyor
Kafam karıştı yine![]()
niye pişman oldunuz hocam5060 al 9060 hiç karıştırma ben al dım pişman oldum
oyundan atıyor, daha sonra ise hata sesi geliyor ve birden kendine kendine yeniden başlatıyor. açıldığında ise amd hata rapor ekranı.niye pişman oldunuz hocam
7500f. 9500fÖneri sisteminiz vs varmı yada parça parça mı yapalım