falan filan inter milan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 798
bence evren valoranti birakmaniz icin her seyi denemis ama siz hala direniyormussunuz gibi.
Bunu çok düşündüm 6 ay ara bile verdim baska oyun oynamıyorum bariz belli bişeylerin ters gittiği çamur gibi oyun oynatmakta akıcılık 0Takıntı yapıyor olabilir misin? Birçok yönetimi yapmışsın ekipmanların da fazlasıyla üst seviye (maşallah) farklı oyunlar deneyimledin mı? Ping, cs, fortnite, warzone, bf6 vb. Gibi hızlı oyunlar deneyimlemeyi dene istersen. Sisteminde arkadaşın oynasın o da bu sorunu alıyor mu?
Bi bahane felan üretiğim yok nadirde olsa kötü maçlar geçiriyorum ve düzenli olarak aim çalışan biriyim aimlabs 110k ve üzeri değerlerdeyim cidden piskolojik değil oyunumun akıcılığı yokBence ortada gecikme falan yok her ölüşünüze bahaneniz gecikme olmuş
Ara vermiştim düzelir diye ama sonuc değişmemiştibence evren valoranti birakmaniz icin her seyi denemis ama siz hala direniyormussunuz gibi.
r7 9800x3d işlemci kulanıyormusunuz benchmark testini karşılaştıralım veya bildiğiniz biri varmı etiketlesenizYani hocam çamurdan kastın ne anlamadım 540 hz gibi monitöre sahip olup 600fps gibi değerler alman benim şu an yaşadığım reel hayattan daha akıcı yapar başka bir arkadaşın geçsin pc ye o otursun sen başak bir pcye geç en kötü internet kafeye git ekipman değiştirmekle bir sonuca ulaşacağını zannetmiyorum
Oyun değerlerim böyle sizce oyun içi normalmi işlemcime göre
Alıntıyı görüntüle
%1 değeri 426 %0.1 değeri 147 fps normal fps 723
1k kulanıyorumBen de bir ara bu kadar takıntı yapmıştım sizin takıntınız muhtemelen hz değerinden kaynaklı monitörün hz değeri çok fazla ve Valorant çok fazla efekti barındıran bir oyun smoke vs atılınca ara ara düştüğü oluyordur bu hz değerinin düşüşü size böyle hissettirebilir ayriyeten mouse hz değeriniz ne kadar yüksekse fps değerinizi de o kadar düşürür 1k da oynamak en mantıklısı valorantta özellikle 1k üstü gereksiz tahminimce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üst düzey e sporcular bile geneli 360hz kullanmakta