Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

kendi sitesinde 12 ye sattığı bişeyi baktım 16 ya koymuş ben almim eyw.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve sanırım kutu içeriğindede fren şeysi gözükmüyor o yüzden ucuz sanırım?
VD serilerinde fren kiti ve masa aparatı artık bundle içinde. Yeni gelecek ürünlerde böyle. PXN teyitli bilgi :D

kendi sitesinde 12 ye sattığı bişeyi baktım 16 ya koymuş ben almim eyw.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve sanırım kutu içeriğindede fren şeysi gözükmüyor o yüzden ucuz sanırım?
Hocam o hiç belli olmuyor. Kendi sitesinde 5500e sattığı klavye idefixte 4300e satılıyordu

VD serilerinde fren kiti ve masa aparatı artık bundle içinde. Yeni gelecek ürünlerde böyle. PXN teyitli bilgi :D
1767793647780.webp

ben sadece 3 pedallı olanda fren kiti geliyor diye biliyorum gaminggen de ürün içeriğinde de yazmıyor fren kiti. Gaming gene bir sormak lazım .

Alıntıyı görüntüle
ben sadece 3 pedallı olanda fren kiti geliyor diye biliyorum gaminggen de ürün içeriğinde de yazmıyor fren kiti. Gaming gene bir sormak lazım .
Eksik girmiş olabilirler. Ben direkt olarak PXN support'tan duyduğumu söylüyorum. VD4 için Masa aparatına çok talep olduğundan bundle'a eklemişler. Fren kiti de benim VD6'da kutu içeriğinde gelmişti zaten.

Eksik girmiş olabilirler. Ben direkt olarak PXN support'tan duyduğumu söylüyorum. VD4 için Masa aparatına çok talep olduğundan bundle'a eklemişler. Fren kiti de benim VD6'da kutu içeriğinde gelmişti zaten.
Türkiyede kısmadılar umarım :kizginpeepo:

Türkiyede kısmadılar umarım :kizginpeepo:
Yok o durum VD4'de geçerliydi o da PXN kaynaklıydı satıcı bir şey yapmadı. Gaming.gen'in o tür çakallıklar yapacağını da sanmam zaten :D

Geri