Çözüldü✓ 2. El alacağım sistemin fiyatı ne kadar eder

Arda636

80+
Reaksiyon skoru
3
23.000 e ilana koymuştu ne kadar denesemde sadece 22.000 e indirebildim. Elden gidip alacağım, fiyatta anlaşırsak istediğim testleri yapacağını söyledi. Sizce 22k ya değer mi?

Ekran Kartı : ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

Ram : CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram x 2

Anakart : ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart

Hard disk : SEAGATE Barracuda ST2000DM008 2TB 256MB 7200Rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk (Harddiskte yavaş çalışma sorunu mevcut ancak kullanılabiliyor bu sebepten fiyat biraz daha aşagıya çekildi.)

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

SSD : Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)

PSU : FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU

Kasa : VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam Gaming Kasa

alınabilir parçalar güzel

Ben şahsen bu 2. el olayına sıcak bakmıyorum. Bu parçalar takıldı söküldü yere düştü gibi şeyler olabilir. Yada bulunduğu ilçede voltaj düştü ve parçanın ömrü kısalmış olabilir. Güvenip alınır mı? bilemiyorum açıkcası çekinirim

Ben şahsen bu 2. el olayına sıcak bakmıyorum. Bu parçalar takıldı söküldü yere düştü gibi şeyler olabilir. Yada bulunduğu ilçede voltaj düştü ve parçanın ömrü kısalmış olabilir. Güvenip alınır mı? bilemiyorum açıkcası çekinirim
öyle bir olay olsa piyasa ölür ürünü sıfır alıp kullanır çöpe atarız alırken testler yapılıp alınır bir sorun olmaz

Haklısınız, ancak sıfırı ile arasında çok fiyat farkı oldugundan bu riske giriyorum

23.000 e ilana koymuştu ne kadar denesemde sadece 22.000 e indirebildim. Elden gidip alacağım, fiyatta anlaşırsak istediğim testleri yapacağını söyledi. Sizce 22k ya değer mi?

Ekran Kartı : ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı

Ram : CORSAIR 8GB Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 Masaüstü Siyah Ram x 2

Anakart : ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart

Hard disk : SEAGATE Barracuda ST2000DM008 2TB 256MB 7200Rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk (Harddiskte yavaş çalışma sorunu mevcut ancak kullanılabiliyor bu sebepten fiyat biraz daha aşagıya çekildi.)

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

SSD : Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)

PSU : FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU

Kasa : VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN, Temperli Cam Gaming Kasa
benım ımzadakı sısteme 25k dedıler buna 22k cok değil mi ??

öyle bir olay olsa piyasa ölür ürünü sıfır alıp kullanır çöpe atarız alırken testler yapılıp alınır bir sorun olmaz
Sizin fikrinizi duymak isterim bu soru için:

"Evet, çok daha ucuza ancak parçaları tek tek alırsam deneyebilecek bir bilgisayarım yok. Bana yalandan bi test sonucu gönderse evde kendim de test edemeyeceğim için sorun olmaz mı?"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benım ımzadakı sısteme 25k dedıler buna 22k cok değil mi ??
Gerçekten çok daha sağlam bir sistem. Yakın zamanda mı aldınız acaba?

"Evet, çok daha ucuza ancak parçaları tek tek alırsam deneyebilecek bir bilgisayarım yok. Bana yalandan bi test sonucu gönderse evde kendim de test edemeyeceğim için sorun olmaz mı?"

sıstemı aldıgım halde değil şuan yukseltmeler yaptım ssd ekran kartı kasa psu onları yukselttım

testleri yapıp alabilirsiniz dediğim gibi parçalar güzel fiyat da fena değil sıkıntı çıkmazsa gidip alın

Geri