30 euro gümrük muafiyeti tamamen kaldırıldı

Olayın arka planında çok daha farklı mevzular var da işte olan yine bize oldu. Bakanın açıklamasında 'ÜRETİCİLERİMİZ' şikayette bulundu satışlarımız düşüyor rekabet edemiyoruz demişler diyordu . Bu üst düzey yöneticilerimiz de çözümü yine tam bir sermayetapar kafayla çözdüler. Rekabet edemiyorsan yasakla mantığı. Temu ürünleri serisi videosu yapacaktım kanala Allahtan başlamamışım ,seri elimizde patlardı :) Ah ulan ah iki kebap, tavuk butu anahtarlığı keyfimiz vardı onun da içinden geçtiler.

Hocam şu kablosuz olanlara bulaşmayın derim 5 6 dakika falan çalışıyorlar, ki zaten batarya dahil olduğu için istesenizde alamayacaksınız. link bu ürün işinizi görecektir.
Şöyle bir set de ilgimi çekti. Pek beklemtim yok kalite açısından ancak 280tl civarına geliyor sanırım

Olayın arka planında çok daha farklı mevzular var da işte olan yine bize oldu. Bakanın açıklamasında 'ÜRETİCİLERİMİZ' şikayette bulundu satışlarımız düşüyor rekabet edemiyoruz demişler diyordu . Bu üst düzey yöneticilerimiz de çözümü yine tam bir sermayetapar kafayla çözdüler. Rekabet edemiyorsan yasakla mantığı. Temu ürünleri serisi videosu yapacaktım kanala Allahtan başlamamışım ,seri elimizde patlardı :) Ah ulan ah iki kebap, tavuk butu anahtarlığı keyfimiz vardı onun da içinden geçtiler.
Halbu ki alınan şeyleri bırak bizim burdakilerin üretmesini göstersen bu nedir loo falan derler alınan ürünlere.

Şöyle bir set de ilgimi çekti. Pek beklemtim yok kalite açısından ancak 280tl civarına geliyor sanırım
Bu da iş görür ama sıcaklık ayar kısmı ötekine göre daha basit. Tercihen alınabilir uyguna geliyorsa.

Bundan sonra ithalatçı tüccarların ne kadara isterse o kadar sattığı bi çağ başlar muhtemelen. Bizzat şahit olduğum şeyler var 2-3 dolarlık ürünleri amazonda ithalatçılar 2800 liraya satıyor 2.4k sanıyordum ona bile zam yapmışlar. Bunun dışında örneğin senin bir bileşenin bozuldu çok basit bir parça, ama onu yapmazsan ürün kullanamayacaksın örneğin. Ama artık 1 euroluk üründe bile ithalatçı olarak gözükeceğin için o ürün çok çok pahalıya gelecek ve alamayacksın. Dolayısı ile ürünün yalan olacak kaç paralık ürünler hurdaya düşecek Allah bilir.
yd den herhangi bir şey almasakta trde aldığımız şeye etkisi olacakmı

İkinci el tarafında ki ürünlere baya zam gelecektir diye düşünüyorum hocam. Nasıl olsa bize kaldı piyasa diye düşünen fırsatçıları göreceğiz her yerde...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki ikisini de alırım. Bir daha alamayacağız zaten 🤣. Teşekkürler
Yedek olur hocam neden olasın :ROFLMAO:, rica ederim.

doğrudan etkisi olacak. çünkü artık tr esnafının insiyatifine ve vicdanına kaldın. Senin yurtdışı alışveriş hakkını elinden aldılar bu durumda bizim büyük satış sitelerimizdeki e ticaret esnaflarımız ' aa tüh ya halk ucuza alıyordu şimdi o hakları gitti ellerinden, biz bari ucuza satalım da halkımız fazla para vermesin cebinden' mi der yoksa ' hhehe yurtdışından alışveriş hakkıda gitti milletin ohh mecbur bizden alcaklar , e napalım biz de fiyat arttılarım bari çünkü talep artacak ehehe ' mi der? Bu devrin geçer akçesi PARA olduğu için seçenekler arasında çok düşünmeye gerek yok kanaatindeyim. kısacası SEVE SEVE bizden alacaksınız politikası yürürlüğe girdi öyle düşünebilirsin.

Tabii ki olacak. İthalatçılar 1 yerine 3 e satar artık kimsenin erişiminin olmadığını biliyorlar. Ayrıca ithal edilmeyen birşeye acil ihtiyacın varsa onuda alamayacaksın çünkü yok.

yurtdışı alım defteri kapandı artık aldıklarımızda övüncez :ROFLMAO: 750 tl ye fifine A2 almıştım artık 4-5k ya satarlar heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,833
Üyeler
187,408
Son üye
Furkanzz27
Geri