🔥İndirim TÜRK TELEKOM PRİME İNTERNETLERE ÖZEL MİGROS 200 TL MONEY HEDİYE

swan

80+
Reaksiyon skoru
85
TÜRK TELEKOM PRİMLARA ÖZEL EV İNTERNETİ 1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money hediye ayrıcalığından yararlanılıyor alanlara hayırlı olsun
mobilden üstte mobil yazar aşağı doğru ok var ona basın oradan ev internetim diyor oradan devam edin
internette ise sağ üstte isim var onun yanında aşağı ok var oradan devam edebilirsiniz

Kampanya Geçerlilik Tarihi
31.12.2026

msedge_Abbp3E0Ek3.webp

TÜRK TELEKOM PRİMLARA ÖZEL EV İNTERNETİ 1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money hediye ayrıcalığından yararlanılıyor alanlara hayırlı olsun
mobilden üstte mobil yazar aşağı doğru ok var ona basın oradan ev internetim diyor oradan devam edin
internette ise sağ üstte isim var onun yanında aşağı ok var oradan devam edebilirsiniz

Kampanya Geçerlilik Tarihi
31.12.2026

Alıntıyı görüntüle
Çok uzun süredir var bu ev internetine özel de değil Prime olan herhangi bir abonelik alabilir.

Fark etmez istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. İlla internetten sipariş vermekte gerekmiyor mağazadan alınanlarda oluyor.
Analdım. Açıklamasa money özellikli kart ile alışveriş yapılmalı yazıyorda kafam karıştı. Mağazadan yapacağım bende, sadece telefon numarasını vermek yetiyor di mi? Açıklama kasaya koduda söyleyin yazmışlar anlayamadım

Analdım. Açıklamasa money özellikli kart ile alışveriş yapılmalı yazıyorda kafam karıştı. Mağazadan yapacağım bende, sadece telefon numarasını vermek yetiyor di mi? Açıklama kasaya koduda söyleyin yazmışlar anlayamadım
Şifre ile kampanya tanımlama yaptıysanız eğer money uygulaması yada migros uygulaması üzerinde görünür. Migros uygulamasında kampanyalar bölümünde üst tarafta money kartınıza eklendi yazar. Money uygulaması üzerinde ana sayfa üzerinde görünür altında katıldın der. Bu şekilde kampanyayı görebiliyorsanız migros mağazalarında kampanyayı eklediğiniz migros hesabınızın telefon numarasını söylemeniz yeterli.1-2 gün içerisinde hesaba yatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri