8-9 bin Tl arası 1Tb'lık ssd onerir misiniz?

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,742
500gb olan yetmiyor 1tb 8-9k civarına ssd önerirseniz cok makbule gecer

Usta bende senle ayni düşünuyordum ama iki kati fiyata almaktan mantikli bide ikinci el degil adam kutusunu dahi acmamis zaten
Hocam o zaman siz bana bi link atın ben bi bakayim ona
Post automatically merged:

yazık günah 8-9 1 tb için anormal fayiş bari adam gibi o paralara 2 tb al uzun yıllar kullan 1 tb bile sınırda artık oyunlar için

güvenilir firma xbox cihazlarının resmi distiribirütörü nethouse
Ya ben genel fiyattan oyle dedim ama 1tb ucuza bulursam artan bana kalır ya
ama saolun hocam sey sorucam bu wd greenlere kronik sorunlu diyorlardi bluelarda aynisi devam ediyor mu?

Hocam o zaman siz bana bi link atın ben bi bakayim ona

Ya ben genel fiyattan oyle dedim ama 1tb ucuza bulursam artan bana kalır ya
ama saolun hocam sey sorucam bu wd greenlere kronik sorunlu diyorlardi bluelarda aynisi devam ediyor mu?
blue nun sata ssd nin 8 yıldır kullanıyorum sıfır sorun wd nin en iyi serisi zaten blue serisi hdd dede sdd dede efsanedir fiyat gayet ok 2 tb için 1 tb da artık 6 bin tl istenilen yerde 2tb için 9 ok

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
blue nun sata ssd nin 8 yıldır kullanıyorum sıfır sorun wd nin en iyi serisi zaten blue serisi hdd dede sdd dede efsanedir fiyat gayet ok 2 tb için 1 tb da artık 6 bin tl istenilen yerde 2tb için 9 ok
1tb olan modeli nasildir hocam yine iyidir heralde pek bir degisiklik yoktue
Eger kc3000 ile bu arasinda 1tb icin secim yapcak olursam hangisini tercih etmeliyim

1tb olan modeli nasildir hocam yine iyidir heralde pek bir degisiklik yoktue
Eger kc3000 ile bu arasinda 1tb icin secim yapcak olursam hangisini tercih etmeliyim
Niye 1 tb alıyorsunuz orayı anlamadım bütçeniz var iken kriz varken 2 tb al geç 1 tb neredeyse 2 tb fiyatına dayanmış durumda

• Beğen
Niye 1 tb alıyorsunuz orayı anlamadım bütçeniz var iken kriz varken 2 tb al geç 1 tb neredeyse 2 tb fiyatına dayanmış durumda
Tamam hocam yani gerisini kullanirim ogrenciyim diye demistim

Tamam hocam yani gerisini kullanirim ogrenciyim diye demistim
bu arada aklınızda bulunsun kingston ürünlerinin sahteleri var o yüzden kingston alıckasanız yasal pc sarf mazemeleri satan yerleri tercih edin

• Beğen
M
500gb olan yetmiyor 1tb 8-9k civarına ssd önerirseniz cok makbule gecer
İyi günler elimde Samsung 990 pro 1tb var sağlığı 93 bir sorunu yok istediğiniz testi yaparım seri no verebilirim düşünürseniz eğer fiyattan yana da yüksek fiyat istemiyorum 5500 düşünüyorum eğer düşünürseniz istediğiniz her testi yapabilirim eger dusunurseniz

• Beğen
2. elde 2tb kioxia prolar 8k civarı

• Beğen
M

İyi günler elimde Samsung 990 pro 1tb var sağlığı 93 bir sorunu yok istediğiniz testi yaparım seri no verebilirim düşünürseniz eğer fiyattan yana da yüksek fiyat istemiyorum 5500 düşünüyorum eğer düşünürseniz istediğiniz her testi yapabilirim eger dusunurseniz
Hocam ikinci ele pek yanasmiyorum ben güzel fiyat vermissiniz ama ihtiyaci olan faydalansin ben pek girmiyom o toplara ya

2. elde 2tb kioxia prolar 8k civarı
Hocam ikinci ele pek girismiyorum

bu arada aklınızda bulunsun kingston ürünlerinin sahteleri var o yüzden kingston alıckasanız yasal pc sarf mazemeleri satan yerleri tercih edin
Hocam itopyada sorun olmaz heralde ya ordan falan alirim veya gaming genden ikiside onceden alis veris yaptigim yerler

M

8800 TL'ye mağazadan 2 tb almıştım internette 7600 TL'ye görüp üzülüp iade etmiştim onun yerine 2 tb nv3 almıştım bu fiyatlar neee

• Beğen
8800 TL'ye mağazadan 2 tb almıştım internette 7600 TL'ye görüp üzülüp iade etmiştim onun yerine 2 tb nv3 almıştım bu fiyatlar neee
Bu zamanlarda donanim alinmaz ya aslinda 6,7 ay bekleyip piyasanin dinmesini beklemek lazimda aciliyet olunca
-Ytd

Bu zamanlarda donanim alinmaz ya aslinda 6,7 ay bekleyip piyasanin dinmesini beklemek lazimda aciliyet olunca
-Ytd
Usta fiyatlar 8 aya düşmez beklersen enflasyonda binicen birak 7-8 i 14-15 bin TL olucak turkiyede yaşıyorsunuz hicbiseyin fiyatinin dusmeyecegini anlamadinizmi asıl ram fiyatlarindan korkuyorum

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,503
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri