🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

ByNoGame hediye kartı yapabiliyorsunuz 225 liraya satın alıyorum 250 liralık hediye kartını

Team Fortress 2 anahtarı baya mantıklıymış. Gidip 5 dolar bakiye almak yerine üzerine 50 TL ekleyip 4 tane anahtar alıp sattım 7.76 dolar geldi. Üzerine eklediğim 50 TL'yi düşersek (1 dolar), 6.67 dolar kazanmış oldum.
1767822855360.webp

Elimde 2 tane mevcut 200TL yeni hesap açma ile uğraşmak istemedim

TÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame
Kodları aldım bakiye olarak da 2 ayrı hesaba yükledim steam cüzdan kodu alıcaktım ama 5 usd için stoklar güncelleniyor diyor 1-2 gün sonra stoklar açılınca alırım Teşekkürler

konu sahibinden Allah razı olsun ya seckin aldım gittim oynadım ordan kutu açtım ilk kutum böyle devam eder umarım şans :ROFLMAO:
1767827642952.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Team Fortress 2 anahtarı baya mantıklıymış. Gidip 5 dolar bakiye almak yerine üzerine 50 TL ekleyip 4 tane anahtar alıp sattım 7.76 dolar geldi. Üzerine eklediğim 50 TL'yi düşersek (1 dolar), 6.67 dolar kazanmış oldum.
Alıntıyı görüntüle
teşşekürler

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
yaptığını yaptık bakalım teşekkür ederim.

4 sipariş ettik 3 yolladı la bu ne yapacaz.

konu sahibinden Allah razı olsun ya seckin aldım gittim oynadım ordan kutu açtım ilk kutum böyle devam eder umarım şans :ROFLMAO:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşşekürler
Hocam devamında 10 yıllık bir mavi serisiyle devam edebilir benim gibi. Haftalık droplari satıp kasa açıyorum sırf para yatirmiyorum diye mi çıkmıyor bu bedavaya hiçbir şey olmuyor yaw

Geri