. Koyuyorsanız sonuna koymayınbynogame kodu kabul etmiyor çok ilginç
Nasıl yapabiliriz ?Team fortress key alıp pazarda sat. Cüzdan kodundan daha kârlı hatta. Hem içerde bakiye de kalmaz
Olurda uğraşırsanız 225 liraya alabilirim hediye kartı şeklindeElimde 2 tane mevcut 200TL yeni hesap açma ile uğraşmak istemedim
Kodları aldım bakiye olarak da 2 ayrı hesaba yükledim steam cüzdan kodu alıcaktım ama 5 usd için stoklar güncelleniyor diyor 1-2 gün sonra stoklar açılınca alırım TeşekkürlerTÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame
ASPHO'ya sattım ben güvenebilirsiniz.ByNoGame hediye kartı yapabiliyorsunuz 225 liraya satın alıyorum 250 liralık hediye kartını
teşşekürlerTeam Fortress 2 anahtarı baya mantıklıymış. Gidip 5 dolar bakiye almak yerine üzerine 50 TL ekleyip 4 tane anahtar alıp sattım 7.76 dolar geldi. Üzerine eklediğim 50 TL'yi düşersek (1 dolar), 6.67 dolar kazanmış oldum.
Alıntıyı görüntüle
yaptığını yaptık bakalım teşekkür ederim.Team Fortress 2 anahtarı baya mantıklıymış. Gidip 5 dolar bakiye almak yerine üzerine 50 TL ekleyip 4 tane anahtar alıp sattım 7.76 dolar geldi. Üzerine eklediğim 50 TL'yi düşersek (1 dolar), 6.67 dolar kazanmış oldum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam devamında 10 yıllık bir mavi serisiyle devam edebilir benim gibi. Haftalık droplari satıp kasa açıyorum sırf para yatirmiyorum diye mi çıkmıyor bu bedavaya hiçbir şey olmuyor yawkonu sahibinden Allah razı olsun ya seckin aldım gittim oynadım ordan kutu açtım ilk kutum böyle devam eder umarım şans
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşşekürler
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin. Yardımcı olacaklardır.yaptığını yaptık bakalım teşekkür ederim.
4 sipariş ettik 3 yolladı la bu ne yapacaz.