Yardım Ek Vergi Çıkar mı? Shein Alışverişi 30 Euro Sınır

memruh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Merhaba almak istediğim kıyafet 1800 tl civarı tutuyor sağda gözüktüğü gibi ve bu da 42 dolara tekabül ediyor ek vergi çıkar mı gümrükte yoksa sağda gözüktüğü gibi gümrük vergisi zaten ödediğim için 42 dolar olması problem değil mi?
1767834730961.webp
1767834736156.webp

6 şubata kadar sınır kargo dahil 30 euro.
yani burası 42 dolar ettiği için gümrüğe takılma ihtimali var değil mi hocam yanlış anlamadım. Çünkü gümrük vergisi zaten alıyor benden diye belki gelir dedim de.

yani burası 42 dolar ettiği için gümrüğe takılma ihtimali var değil mi hocam yanlış anlamadım. Çünkü gümrük vergisi zaten alıyor benden diye belki gelir dedim de.
Direk takılır diye düşünüyorum.

Merhaba almak istediğim kıyafet 1800 tl civarı tutuyor sağda gözüktüğü gibi ve bu da 42 dolara tekabül ediyor ek vergi çıkar mı gümrükte yoksa sağda gözüktüğü gibi gümrük vergisi zaten ödediğim için 42 dolar olması problem değil mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dikkat edersen ürün zaten 1300 tl takılmaz bu ürün 6 şubata kadar gelirse sıkıntısız alırsın.

Geçen Gamesir'den gamepad aldım 3. alışverişim falandır ama 17$ ürün gümrükte kaldı ve uğraşmadım. Gümrüğü iyice sıktılar önemi yoksa riske atmanı tavsiye etmem beyb.

Geçen Gamesir'den gamepad aldım 3. alışverişim falandır ama 17$ ürün gümrükte kaldı ve uğraşmadım. Gümrüğü iyice sıktılar önemi yoksa riske atmanı tavsiye etmem beyb.
17$ ürün nasıl gümrükte kalıyor yasaklı bir gamepad mı aldınız çok enterasan bu gümrükçüler ya

Gümrükte İndirimli ürünlerde indirimsiz fiyatı örnek alınıyor.Ondan dolayı hediye sokmakta zor ülkeye. Bir yerde fiyat ibaresi ekleyip geçiren olduğunu yazmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,123
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri