Merhaba almak istediğim kıyafet 1800 tl civarı tutuyor sağda gözüktüğü gibi ve bu da 42 dolara tekabül ediyor ek vergi çıkar mı gümrükte yoksa sağda gözüktüğü gibi gümrük vergisi zaten ödediğim için 42 dolar olması problem değil mi?
6 şubata kadar sınır kargo dahil 30 euro.Merhaba almak istediğim kıyafet 1800 tl civarı tutuyor sağda gözüktüğü gibi ve bu da 42 dolara tekabül ediyor ek vergi çıkar mı gümrükte yoksa sağda gözüktüğü gibi gümrük vergisi zaten ödediğim için 42 dolar olması problem değil mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yani burası 42 dolar ettiği için gümrüğe takılma ihtimali var değil mi hocam yanlış anlamadım. Çünkü gümrük vergisi zaten alıyor benden diye belki gelir dedim de.6 şubata kadar sınır kargo dahil 30 euro.
Direk takılır diye düşünüyorum.yani burası 42 dolar ettiği için gümrüğe takılma ihtimali var değil mi hocam yanlış anlamadım. Çünkü gümrük vergisi zaten alıyor benden diye belki gelir dedim de.
Dikkat edersen ürün zaten 1300 tl takılmaz bu ürün 6 şubata kadar gelirse sıkıntısız alırsın.Merhaba almak istediğim kıyafet 1800 tl civarı tutuyor sağda gözüktüğü gibi ve bu da 42 dolara tekabül ediyor ek vergi çıkar mı gümrükte yoksa sağda gözüktüğü gibi gümrük vergisi zaten ödediğim için 42 dolar olması problem değil mi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
17$ ürün nasıl gümrükte kalıyor yasaklı bir gamepad mı aldınız çok enterasan bu gümrükçüler yaGeçen Gamesir'den gamepad aldım 3. alışverişim falandır ama 17$ ürün gümrükte kaldı ve uğraşmadım. Gümrüğü iyice sıktılar önemi yoksa riske atmanı tavsiye etmem beyb.
Yanlış bakmışım hocam 14 dolarmış17$ ürün nasıl gümrükte kalıyor yasaklı bir gamepad mı aldınız çok enterasan bu gümrükçüler ya