Citroen c4 2013 otomatik alınır mi?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
650000
Merhaba,
650 bin tl bütçem var, otomatik araç almak istiyorum.
Citroen c4 teki mcp şanzımanin çokça eleştirildiğini görüyorum, ama dsg şanzıman da çok bozuluyor diye bir algı var.

Aslında Polo, citroen c4 , hyundai i20 arasındayım,
Sizce c4 1.6 e hdi 2013 model 200k km civarında iyi bir seçim mi?

1.4,1.2 tsi polo sıkıntı yapmaz. Fransız arabaları genel olarak yeniside 70k km sonra sıkıntı yapıyo dsg den çok sıkıntısını duydum. şöyle bir şey var polo 100 kişi kullanıyosa c4 20 kişi kullanıyo c4 sıkıntısız kimseden duymadım sıkıntısını diyen olursa bundan dolayı duyulmaz ama polo ya da dsg kuru kavrama çok kişi kullanıyo. dsg de kuru ıslak kavrama değişiyo kuru kavrama istersen çok titiz kullan yinede o şanzımanı yiycek belki 200k da belki 150k km de. Ben olsam polo golf öncelikli sonra i20 ya da clio bakardım

Merhaba,
650 bin tl bütçem var, otomatik araç almak istiyorum.
Citroen c4 teki mcp şanzımanin çokça eleştirildiğini görüyorum, ama dsg şanzıman da çok bozuluyor diye bir algı var.

Aslında Polo, citroen c4 , hyundai i20 arasındayım,
Sizce c4 1.6 e hdi 2013 model 200k km civarında iyi bir seçim mi?
Merhaba bende 2012 pejo 308 var 1.6 e hdi mcp sanzıman aracı 2018 den beri kullanıyorum. 80 binde aldım 180 bin km'ye geldi.Bir kere enjektör değiştirdim okadar oda benim hatam. Şanzımanı geçen ay baskı balata volant değiştirdim 180 binde düşün daha giderdi 200 bine kadar. 40 bin tl civarı tuttu. Ben aracı seçerken arıza açmasın diye baktım dsg vs sorunluydu dizel bir araçta yoktu piyasada hem otomatik olan. Tek kavrama arıza şansına göre kronik bir sorun yok. 1 ve 2 vites geçişleri ani hızlanmalarda tek kavrama olduğundan sallıyor gerisi güzel ama normal çift kavrama gibi takı takı geçen şekilde değil manule arabanın otomatiği düşün alışıyorsun zaten belli süre sonra rahat güzel ben seviyorum. Sorun olursa yazabilirsin citroen şanzıman ve motoru aynı geri kalan kısımlarını bilmiyorum. tek depo 60 lt ve 1350 km yaptım onu söyleyeyim.

Geri