Atatürk olimpiyat stadyumına nasıl gidilir ?

erdo32

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar atatürk olimpiyat stadyumına super kupa derbisi için gidecegim.
1. Esenyurttan toplu taşıma ile stadyuma nasıl gidilir ?
2. Biletim e-bilet herhangi bir fiziki bilet çıktı falan almama gerek var mı çünkü üzerinde Qr türü bir doğrulama barkotu yok. İlk defa gidecegim için gişeden nasıl geçilir bilmiyorum.
3. Birde girişte kemer,metal, çakmak vs almıyorlarmış sanırım. Maç sigarasız izlenmez sıgara ve çakmagı nereye saklarsak görünmeden geçeriz ?

ben de bursadan gelecektim. gitmek değil de geri dönmek sıkıntı ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar atatürk olimpiyat stadyumına super kupa derbisi için gidecegim.
1. Esenyurttan toplu taşıma ile stadyuma nasıl gidilir ?
2. Biletim e-bilet herhangi bir fiziki bilet çıktı falan almama gerek var mı çünkü üzerinde Qr türü bir doğrulama barkotu yok. İlk defa gidecegim için gişeden nasıl geçilir bilmiyorum.
3. Birde girişte kemer,metal, çakmak vs almıyorlarmış sanırım. Maç sigarasız izlenmez sıgara ve çakmagı nereye saklarsak görünmeden geçeriz ?
ben de 1 kez gittim şimdiye kadar. passo uygulamasından maça gir butonuna tıkla qr çıkacak onu okutacaksın. basit bir işlem. üstünde fazla bişi götürme derbi diye aşırı dikkat edebilirler.

kanka olimpiyata gitmek işkence karışıktı kadıköyden zor gitmiştim baya oluyo unutum

passo uygulamasından qr le giriş yapıyon kemerde sorun olmaz pantolonumu çıkaralım sigara alıyolar çakmak almıyor ama ben oraya buraya koyup giriyorum stadlara illa sokak oluyo ordanda bulursun birinden çakmak bide metal derken ne gibi

Geri