emirhaan052
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
i51235u laptopum var sıcaklık gayet normal sıcaklık sıkıntısı yok , yüksek performans modunda yük altında 3 4 ghz yi görmesi lazım ama 2 ghz yi geçmiyor ne yapabilirim
Ne yaparken 2 ghzi geçmiyor? idle moddayken mi yoksa yükte mi yada stres testinde mi? Ayrıca cihazı güce bağlı mı kullanıyorsun?i51235u laptopum var sıcaklık gayet normal sıcaklık sıkıntısı yok , yüksek performans modunda yük altında 3 4 ghz yi görmesi lazım ama 2 ghz yi geçmiyor ne yapabilirim
throllestoptan yapabilecegim en iyi ayarları yaptım , ne oyun oynarken ne de stres testte 2 ghz yi geçmiyor , hp laptopNe yaparken 2 ghzi geçmiyor? idle moddayken mi yoksa yükte mi yada stres testinde mi? Ayrıca cihazı güce bağlı mı kullanıyorsun?
hwinfo açık şekilde stres testine sok maksimum kaç w çektiğine bakthrollestoptan yapabilecegim en iyi ayarları yaptım , ne oyun oynarken ne de stres testte 2 ghz yi geçmiyor , hp laptop
böylemihwinfo açık şekilde stres testine sok maksimum kaç w çektiğine bak
Post automatically merged:
15w mobil işlemcin var max 55w çekiyor voltaj sıkıntın var gibi güçle alakalı bence durum sıcaklıklar iyi dediğine göre
Hayır sensör modunda açacaksın böyle
kanka şimdi test yapılmış hali aşağıda nasıl çözebilirim voltaj sorununu orjinal adaptör kullanıyorum aslındahwinfo açık şekilde stres testine sok maksimum kaç w çektiğine bak
Post automatically merged:
15w mobil işlemcin var max 55w çekiyor voltaj sıkıntın var gibi güçle alakalı bence durum sıcaklıklar iyi dediğine göre
Sensör modunda açsana şu hwinfoyukanka şimdi test yapılmış hali aşağıda nasıl çözebilirim voltaj sorununu orjinal adaptör kullanıyorum aslında Alıntıyı görüntüle
Resimde tek çekirdek 3.9 kalanların çoğu 3.3GHz gözüküyor zaten gayet normal bu değerler.
Throttle yemiyorsun ama işlemci 25wı geçmiyor ne zamandır bakım yaptırmadın?
hiç bakım yaptırmadımki aldıgımdan beri 2023 agustosta aldımThrottle yemiyorsun ama işlemci 25wı geçmiyor ne zamandır bakım yaptırmadın?
kanka görev yöneticisinde genelde 1,8 ghz de dolasıyor asıl sıkıntı ordaResimde tek çekirdek 3.9 kalanların çoğu 3.3GHz gözüküyor zaten gayet normal bu değerler.
Bakım zamanı gelmiş throttle yapmamasının nedeni de büyük ihtimalle yaptığın ayarlar kaynaklı intelin max sıcaklığı 100 derece 81de kesiliyor olması soğutulabildiğinden gelmedihiç bakım yaptırmadımki aldıgımdan beri 2023 agustosta aldım