I51235u turbo hızda bir türlü çalışmıyor

Reaksiyon skoru
2
i51235u laptopum var sıcaklık gayet normal sıcaklık sıkıntısı yok , yüksek performans modunda yük altında 3 4 ghz yi görmesi lazım ama 2 ghz yi geçmiyor ne yapabilirim

i51235u laptopum var sıcaklık gayet normal sıcaklık sıkıntısı yok , yüksek performans modunda yük altında 3 4 ghz yi görmesi lazım ama 2 ghz yi geçmiyor ne yapabilirim
Ne yaparken 2 ghzi geçmiyor? idle moddayken mi yoksa yükte mi yada stres testinde mi? Ayrıca cihazı güce bağlı mı kullanıyorsun?

Ne yaparken 2 ghzi geçmiyor? idle moddayken mi yoksa yükte mi yada stres testinde mi? Ayrıca cihazı güce bağlı mı kullanıyorsun?
throllestoptan yapabilecegim en iyi ayarları yaptım , ne oyun oynarken ne de stres testte 2 ghz yi geçmiyor , hp laptop

throllestoptan yapabilecegim en iyi ayarları yaptım , ne oyun oynarken ne de stres testte 2 ghz yi geçmiyor , hp laptop
hwinfo açık şekilde stres testine sok maksimum kaç w çektiğine bak
Post automatically merged:

15w mobil işlemcin var max 55w çekiyor voltaj sıkıntın var gibi güçle alakalı bence durum sıcaklıklar iyi dediğine göre

15w mobil işlemcin var max 55w çekiyor voltaj sıkıntın var gibi güçle alakalı bence durum sıcaklıklar iyi dediğine göre
böylemi
1767891179968.webp

Ekler

• 1767891157569.webp
    1767891157569.webp
    187 KB · Hit: 13

kanka şimdi test yapılmış hali aşağıda nasıl çözebilirim voltaj sorununu orjinal adaptör kullanıyorum aslında
1767891375997.webp

Throttle yemiyorsun ama işlemci 25wı geçmiyor ne zamandır bakım yaptırmadın?
hiç bakım yaptırmadımki aldıgımdan beri 2023 agustosta aldım

Resimde tek çekirdek 3.9 kalanların çoğu 3.3GHz gözüküyor zaten gayet normal bu değerler.
kanka görev yöneticisinde genelde 1,8 ghz de dolasıyor asıl sıkıntı orda

hiç bakım yaptırmadımki aldıgımdan beri 2023 agustosta aldım
Bakım zamanı gelmiş throttle yapmamasının nedeni de büyük ihtimalle yaptığın ayarlar kaynaklı intelin max sıcaklığı 100 derece 81de kesiliyor olması soğutulabildiğinden gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,189
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri