Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,768
Malum gümrük olayından sonra Temu'dan son kez alışveriş yapmak istemiştim, 500 tl kredi bakiyem vardı ama artık doğru düzgün ürün kalmamış, figür bile yok.
Bir süredir monitör tutucuya ihtiyacım vardı, fiyatlarından dolayı almıyordum. Yerel depo sekmesinde gezerken şansıma North Bayou NB F80 modelinin satıldığını gördüm.
Bu modeli kullanan var mı? Kredi ile çok uygun fiyata gelmiş olacak, satıcı ergoflex'i araştırdım, North Bayou'nun resmi Türkiye distribütörleriymiş kendileri.
Mavisi 650 liraya, grisi 700 liraya geliyor. Puanları ve satış adetleri yüksek ama kullanan varsa memnun mu söylerse sevinirim.

Kullanılacak monitör bu : https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g2e-bk.html

Son düzenleme:
Aldığım Günden beri iyiki almışım dediğim bi parça. Her türlü çok iyi PC kullanmazkende kaldırırsın kolunu yukarı masanda cok ferahlar hele bu fiyata bedava

Aldığım Günden beri iyiki almışım dediğim bi parça. Her türlü çok iyi PC kullanmazkende kaldırırsın kolunu yukarı masanda cok ferahlar hele bu fiyata bedava
Valla çok ihtiyacım vardı hocam, fiyatlarından ötürü alamıyordum. Temu saolsun 4 5 yıl önceki fiyatına almış olucam ama model hakkında bilgim yok diye sorayım dedim. Ama şuan ki masamda kullanamam muhtemelen. Yemek masasında kullanıyorum ve baya dengesiz sürekli sallanıyor. Kol ful metal aksammış, takarsam muhtemelen 2 monitör + kolu taşıyamaz. Masamı yenileyene kadar kilerde duracak :D

Kullanan var mı derken? Kullanmayan kaldı mı demek daha doğru olacak gibi hocam 😬 Şaka bir yana çok pratik ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

Kullanan var mı derken? Kullanmayan kaldı mı demek daha doğru olacak gibi hocam 😬 Şaka bir yana çok pratik ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.
Mavi 50 tl daha ucuza geliyor, çok mu sırıtırr yoksa gri mi alayım :D Gri de 2024 versiyon diye belirtmişler, yeni ürünlerde gazlı amortisöre geçmiş sanırım, mavi de yıl yazmıyor yeni modeli olabilir.

Tr de aynı fiyatlara geliyor sık sık kullanmayan kalmadı gibi bisey yanii bulunmaz nimet beklemem alırım dersen al gitsin yoksa farkli biseylar al misal argb neon led gibi

Tr de aynı fiyatlara geliyor sık sık kullanmayan kalmadı gibi bisey yanii bulunmaz nimet beklemem alırım dersen al gitsin yoksa farkli biseylar al misal argb neon led gibi
Hocam ambiyans ışıkları falan pek aramıyorum açıkçası, figür falan da kalmamış, ful çer çöp kalmış artık, aldığıma değmeyecek. Kol vergisiz bu arada düz 650 liraya almış olucam, 6 ayda en düşük 900 lira görmüş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trde 900e düşüyo bekle düşer belki
Hangi site de düştü hocam, malum her şeye zam geliyor bir an önce aradan çıksın istiyorum, tekrar düşer mi bilemiyorum. Temu zaten hb, trendyol gibi indirim yapmıyor.

Hocam ambiyans ışıkları falan pek aramıyorum açıkçası, figür falan da kalmamış, ful çer çöp kalmış artık, aldığıma değmeyecek. Kol vergisiz bu arada düz 650 liraya almış olucam, 6 ayda en düşük 900 lira görmüş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi site de düştü hocam, malum her şeye zam geliyor bir an önce aradan çıksın istiyorum, tekrar düşer mi bilemiyorum. Temu zaten hb, trendyol gibi indirim yapmıyor.
Al geç dayı

On numara ürün. Monitörü istediğim yere getirebiliyorum, çok rahatlık sağlıyor bu. Kesinlikle öneririm.

On numara ürün. Monitörü istediğim yere getirebiliyorum, çok rahatlık sağlıyor bu. Kesinlikle öneririm.
Sağolun hocam, bu gece sipariş geçeyim madem. Hafta sonuna gelir herhalde. Tek aklıma takılan mavi renk sırıtır mı :D Gri olan eski versiyonmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,397
Üyeler
187,502
Son üye
OnMel
Geri