Yardım Valorant Ayakashi Set Alınır Mı?

bence valoya o kadar para bağlanmaz ztn skinlerin var sonra paraya dönüştürmek zor oluyor
satmayı düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 kuruş yatırılmaz bu oyuna
niye 18k oldu herhalde

rgx kelebek veya karambit şu silahı yan tutan skinler güzeldi evori cok seviyorm mesela asil de okey
asil var evori gelse almam ya

1 tanesi aldım 1200 tl oldu alınır mı 20 gün var

sence alınır mı
ghost ve phantom çok da iyi değil bence. bıçagında bi arkada çalan sesi begendim. yani ben olsam almazdım

ÖNEMLE OLAN SİZE GÖRE :)
benim hoşuma gidip gitmemesi önemli değil ki sonuçta ben değil sen oynayacaksın ama ben yine de fikrimi belirteyim. Ghost güzel olmuş fatihe benzer bi sesi var alınabilir,phantom da genel olarak güzel bi skin olmus ama bıçak benim tercih edeceğim bir bıçak değil çok fazla ses çıkartıyor bir süre sonra başımı ağrıtırdı. Özetle ghost ve phantomu tercih ederdim ama bıçağı almazdım eğer bıçak hoşuna gidiyorsa tercih edebilirsin.

benim hoşuma gidip gitmemesi önemli değil ki sonuçta ben değil sen oynayacaksın ama ben yine de fikrimi belirteyim. Ghost güzel olmuş fatihe benzer bi sesi var alınabilir,phantom da genel olarak güzel bi skin olmus ama bıçak benim tercih edeceğim bir bıçak değil çok fazla ses çıkartıyor bir süre sonra başımı ağrıtırdı. Özetle ghost ve phantomu tercih ederdim ama bıçağı almazdım eğer bıçak hoşuna gidiyorsa tercih edebilirsin.
burdaki arkadaşlar niye bu kadar nazik anlamıyorum ama genel olarak fatih settinden herhangi bir ürün gelmiyor bana ama tavsiyeniz için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,472
Üyeler
187,516
Son üye
Volkarizma
Geri