Yardım 5060 ti 16gb için monitor

Bugün iade butonunu kullanırsam yarın kargoya teslim etmek için son günüm olacak. Üründe hiçbir arıza yok. Vaadettiği performansı da veriyor. Çok da sevmiştim. Vicdanen de rahatsızım, 1 ay kullanmış oldum sonuçta. Bir yandan sıfırdan monitor sipariş etme ve onu takip etme, test etme stresi ağır gelse de yıllarca kullanılacak bir şey alacağım diye düşünüyorum. Sizce girilir mi arkadaşlar bu topa?

Bugün iade butonunu kullanırsam yarın kargoya teslim etmek için son günüm olacak. Üründe hiçbir arıza yok. Vaadettiği performansı da veriyor. Çok da sevmiştim. Vicdanen de rahatsızım, 1 ay kullanmış oldum sonuçta. Bir yandan sıfırdan monitor sipariş etme ve onu takip etme, test etme stresi ağır gelse de yıllarca kullanılacak bir şey alacağım diye düşünüyorum. Sizce girilir mi arkadaşlar bu topa?
Hocam vicdanen rahatsızım demişsiniz o çok hoşuma gitti. Aranızda bir bağ kurduysanız "Örneğin benim monitörü evi temizlerken sağ üstünü çizdim yanlışlıkla, şimdi sıfırı ile değiştirelim deseler istemem. imzamı atmış gibi oldum ve ölü piksel yok :)" ve ikinci monitör olarak iş görecekse kalsın bence. Olmadı 300-500 düşüğe çıkarırsınız elden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vicdanen rahatsızım demişsiniz o çok hoşuma gitti. Aranızda bir bağ kurduysanız "Örneğin benim monitörü evi temizlerken sağ üstünü çizdim yanlışlıkla, şimdi sıfırı ile değiştirelim deseler istemem. imzamı atmış gibi oldum ve ölü piksel yok :)" ve ikinci monitör olarak iş görecekse kalsın bence. Olmadı 300-500 düşüğe çıkarırsınız elden.
Ki zaten iade süresi geçmiş gibi. Olsun monitörü seviyorsunuz sorun olmaz kalsız sizde pişman etmez :)

Hocam dün iade kodu istemek için son gündü. Nolur nolmaz diyerek aldım kodu, bugün de ek zaman verdiler iade için :) vicdanen rahatsız olmamın sebebi, arızası olmayan ürünü 1 ay kullanıp geri göndermekten ötürü. Bir de, testleri kusursuz çıktı. 240hz +hdrda 12bit Renk Derinliği veriyor 1.4 dp kablo ile. Şaşırtıcı bir paneli var.

ilk arkadaşın attığı aoc u aynı ekran kartıyla kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

Teşekkürler tavsiye için. Hangi satıcıdan almıştınız?

Coil whine sorunu var denmiş hocam. Vızırtı gibi ses geliyor mu monitörden?

Bu ikisinden hangisi olur arkadaşlar? TUF olan daha iyi duruyor özellikleri ile ancak seri ile ilgili şikayet de oluyor çok.

Geri