Ryzen 5 5600 lü sisteme hangi ekran kartı uyar?

Şu üçünden birine kesin olarak karara kılıcam

• Rtx 3070

Oylar: 0 0.0%
  • Rtx 3070 ti

• Bonus: RX 6800

• Oy kullanan toplam üye
    1
Hocam valla bir problem olursa hani tamirde ettiremem bana performans yanında sorunsuzlukta lazım
6700xt de wattman hatası vs çıkabilir. donanımsal olarak problem çıkmayacaktır. eski AMD kartları yazılımsal olarak problemli. ondan kaynaklı başınız ağrımasın veya uğraşmak istemiyorsanız 3070 alın. kafanız rahatlar. bütçeniz esneyebilseydi yeni AMD kartlarını önerirdim. onlardaki sorunlar eski kartlarına çok çok azaldı.

oynatır taş gibi kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada kart alırken facede ekran kartı grupları var oradan alırsan daha güvenilir olur sürekli satış yapan kişiler olur orda onlara bak
Hocam bildiğin varsa bir tane atarmisin benim face ile alakam yok

3060 alma bütçen 3060ti a yetecektir.Bulursan 3070.

Bütçe 10k ise rx 6800 kovalayabilirsiniz 16gb vram ile fazla fazla işinizi görecektir.

Satıcı arkadaş pazarlık payı olduğunu belirtmiş. Güzel pazarlık yapmayo becerirseniz düz 10'a misler gibi ekran kartı almış olursunuz :D

Bütçe 10k ise rx 6800 kovalayabilirsiniz 16gb vram ile fazla fazla işinizi görecektir.

Satıcı arkadaş pazarlık payı olduğunu belirtmiş. Güzel pazarlık yapmayo becerirseniz düz 10'a misler gibi ekran kartı almış olursunuz :D
Bakalım hocam

Hocam düz 10 dan alırsak kahrolurum havale ile 9500 e anlaşilir

Bakalım hocam

valla bilemem orasını :D

eğer o olmazsa birde bu arkadaşa bakın ve pazarlık yapın. Pazarlık kesinlikle yoktur diyen kişiler ile de pazarlık yapın. Öyle yazıp fiyat düşüren çook satıcı var, aklınızda bulunsun :D

Bakalım hocam

Bu kart yanlış hatırlamıyorsam ısınan bir model . 6800 xt için güç kaynağı da önemli ve 1080p de 5600 darboğaz yapabiilr . b580 oyun optimizyonu oturdu mu bir ara çok sıkıntılıydı ben olsam bulaşmam intel e bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kartlar 3060 ti ve 6700 xt . Amd driverları eskisi gibi değil halen nvidia kadar iyi değil ama bilmeden yanlış yönlendirme yapılması da doğru değil kaldı ki nvidia tarafında zaman zaman driver sorunları yaşayanlar oldu .

Bu kart yanlış hatırlamıyorsam ısınan bir model . 6800 xt için güç kaynağı da önemli ve 1080p de 5600 darboğaz yapabiilr . b580 oyun optimizyonu oturdu mu bir ara çok sıkıntılıydı ben olsam bulaşmam intel e bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi kartlar 3060 ti ve 6700 xt . Amd driverları eskisi gibi değil halen nvdia kadar iyi değil ama bilmeden yanlış yönlendirme yapılması da doğru değil kaldı ki nvdia tarafında zaman zaman driver sorunları yaşayanlar oldu .
xt değil düz 6800 hocam

4060 çok iyi gider hocam

Selamun aleyküm ben bu sisteme uygun bir ekran kartı arıyorum kullanan falan varsa tavsiye edebileceği bir kart varmı

Ekran kartına ayırabileceğim bütçe: 10.000
2. El alıcaksanız rx 6700xt 2k dada rahat yeten bir kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454
Son üye
meeptt
Geri