Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

hocam mavi çok sırıyor mu bayadır indirime girmesini bekliyorum almışken siyah 2024 mü alalım mavi mi alalım
Genel de odam hep karanlık rengini pek görmüyorum bir şey diyemem

Bir kaç gün önce aynısını yaptım tek sorun vesa desteği olmayan bir monitöre takacağım için harici olarak aldığım vesa aparatı dikey kullanımda çıkıyor yamuk kullanıyorum :D
hocam mavi çok sırıyor mu bayadır indirime girmesini bekliyorum almışken siyah 2024 mü alalım mavi mi alalım
Ben de mavi ve 2024 gri arasında kaldım. @Silco bi fotoğraf atma şansın var mı?

Ekler

• 61ab1a98-5777-4ea1-b76b-60916b3c6e71.webp
    61ab1a98-5777-4ea1-b76b-60916b3c6e71.webp
    82.9 KB · Hit: 26
  • 71e140fd-240d-4f6f-8f8b-4ac54577661a.webp
    71e140fd-240d-4f6f-8f8b-4ac54577661a.webp
    334 KB · Hit: 27
Evet , önceki alışverişlerimden kampanyalarla birikmiş 500 tl hesap bakiyem vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masanın linkini atar mısın hocam, tek açıdan anlaşılması zor.

Bence cok siritiyor mavi 😅

Malum gümrük olayından sonra Temu'dan son kez alışveriş yapmak istemiştim, 500 tl kredi bakiyem vardı ama artık doğru düzgün ürün kalmamış, figür bile yok.
Bir süredir monitör tutucuya ihtiyacım vardı, fiyatlarından dolayı almıyordum. Yerel depo sekmesinde gezerken şansıma North Bayou NB F80 modelinin satıldığını gördüm.
Bu modeli kullanan var mı? Kredi ile çok uygun fiyata gelmiş olacak, satıcı ergoflex'i araştırdım, North Bayou'nun resmi Türkiye distribütörleriymiş kendileri.
Mavisi 650 liraya, grisi 700 liraya geliyor. Puanları ve satış adetleri yüksek ama kullanan varsa memnun mu söylerse sevinirim.

Kullanılacak monitör bu : https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g2e-bk.html

hocam merhabalar bemde sizin aynı mantıkla çarşamba günü mavisini sipariş verdim, aynı gün kargoya verildi bildirimi gelmesine rağmen sisteme girilen kargo takip numarasında kayıt yok görünüyor, satıcı bizbiz-e firmasıyla iletişime geçmeme rağmen hala bir çözüm bulamadım, ortada üründe yok, takipte yok malesef

Ekler

• 1000043477.webp
    1000043477.webp
    580.4 KB · Hit: 13
2026 model beyaz olan 1400₺ verilir mi?

hocam merhabalar bemde sizin aynı mantıkla çarşamba günü mavisini sipariş verdim, aynı gün kargoya verildi bildirimi gelmesine rağmen sisteme girilen kargo takip numarasında kayıt yok görünüyor, satıcı bizbiz-e firmasıyla iletişime geçmeme rağmen hala bir çözüm bulamadım, ortada üründe yok, takipte yok malesef
Hocam benim ürün temu da varış şubesine gönderiliyor diye gözüküyor. Takip konusunda takip numarasını kopyala sipariş kısmından, aras kargo sitesine gir kargo takip kısmında e ticaret tikini aç ve firmadan ''Temu.com Pazaryeri'' seçeneğini seç gözükür.

Bu sekilde alt kismi
Uyar diye düşünüyorum hocam. Montaj videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Uymasa bile sağda ki demirsiz kısma takarsınız.

Hocam benim ürün temu da varış şubesine gönderiliyor diye gözüküyor. Takip konusunda takip numarasını kopyala sipariş kısmından, aras kargo sitesine gir kargo takip kısmında e ticaret tikini aç ve firmadan ''Temu.com Pazaryeri'' seçeneğini seç gözükür.

Uyar diye düşünüyorum hocam. Montaj videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Uymasa bile sağda ki demirsiz kısma takarsınız.
Demirsiz kisim yok, masayida delmem bunun icin ama aldiktan sonra olmazsa iade aliyor mu bunu satanlar acaba

Almaman hata brom kesinlikle al :)

Demirsiz kisim yok, masayida delmem bunun icin ama aldiktan sonra olmazsa iade aliyor mu bunu satanlar acaba
Hocam masa fotoğrafınla beraber satıcıya mesaj at o zaman, işin daha garanti olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454
Son üye
meeptt
Geri