1000-2000 arası PC uyumlu gamepad önerisi

M@mi

80+
Reaksiyon skoru
8
Kuzenime ve kendime gamepad alacağım ama onun bilgisayarında Bluetooth yok ve kablosuz bir kol istiyorum. Rampage Hydra veya Wraith'deki Fantech shooter 3 modelini önerdiler. Sizce ne almalıyım? Bütçeyi max 2000 yazdımda ne kadar ucuz söylerseniz o kadar iyi olur. Kolu Fifa-Pes gibi oyunlar için istiyorum şuanlık sonradan başka oyunlarda oynarız kuzenimle.

Kuzenime ve kendime gamepad alacağım ama onun bilgisayarında Bluetooth yok ve kablosuz bir kol istiyorum. Rampage Hydra veya Wraith'deki Fantech shooter 3 modelini önerdiler. Sizce ne almalıyım? Bütçeyi max 2000 yazdımda ne kadar ucuz söylerseniz o kadar iyi olur. Kolu Fifa-Pes gibi oyunlar için istiyorum şuanlık sonradan başka oyunlarda oynarız kuzenimle.
öneririm güzel kol bi göz atabilirsin
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYF5T3WF buda indirimde şuan

LIG-3601 Tüm Platformlarla Uyumlu Gamepad/joystick

60 tl de kupon var bundan ucuzu var mıdır bilmem
Rengini hiç beğenmedim biraz daha sade bişey olsa olabilirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc ye adaptör veya dongle ile bağlanabilen bi kol mu attıkların?

2.el dualshock 4 al o paraya alacağın herhangi bir koldan daha kaliteli.

Rengini hiç beğenmedim biraz daha sade bişey olsa olabilirdi

Pc ye adaptör veya dongle ile bağlanabilen bi kol mu attıkların?
ikisindede dongle var renge çok bakma bence bu fiyatlarda en iyileri bu videolardan görünüşüne bakabilirsin fotoğrafta biraz farklı duruyor ayrıca özellikleri v.s normal alacağın kollarda yoktur ona göre alabilirsin hocam

hall efect olduğu için stick drift v.s problem yaşamazsın + tetikler r2 l2 tuşları oyunlara göre sertlik özelliğide var ps5 kolu gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,591
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri