bios güncellersen olurryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
Bişey olmazryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
bios güncellemesi derken sürüm güncellemesi mi yoksa başka bir güncelleme mi gerektiriyor?bios güncellersen olur
bios hocam işte yaz google a nasıl güncellenir diye yoksa işlemciyi tanımaz eski nesil kart diyebios güncellemesi derken sürüm güncellemesi mi yoksa başka bir güncelleme mi gerektiriyor?
Kontrol ettim hallettim hocam bilmeyenler icinde yazayim anakart cpu destek kismindan hangi bios surumunden sonra destekledigini kontrol etmek gerekiyomus bende f4 surumunden sonrasi destekliyormus bende en gunceli f7 var yani bu surumde destekliyor ekstra bi guncelleme yapmak gereken bir durum yok kisaca normal bios surumunuz guncel olsun yeterlibios hocam işte yaz google a nasıl güncellenir diye yoksa işlemciyi tanımaz eski nesil kart diye