Gigabyte A320m anakarta ryzen 5 5600 işlemci olur mu ?

DeathPit

80+
Reaksiyon skoru
96
ryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?

ryzen 5 1600x işlemcim var yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 5600 uyguna bulursam alabilirim ikinci elden anakartıma uygun olu8r mu elime para geçince tabi yükseltmeyi düşünüyorum ama sorun yaratıcak kadar bir şey olmaz di mi ?
bios güncellersen olur

Bişey olmaz

bios güncellemesi derken sürüm güncellemesi mi yoksa başka bir güncelleme mi gerektiriyor?
bios hocam işte yaz google a nasıl güncellenir diye yoksa işlemciyi tanımaz eski nesil kart diye

bios hocam işte yaz google a nasıl güncellenir diye yoksa işlemciyi tanımaz eski nesil kart diye
Kontrol ettim hallettim hocam bilmeyenler icinde yazayim anakart cpu destek kismindan hangi bios surumunden sonra destekledigini kontrol etmek gerekiyomus bende f4 surumunden sonrasi destekliyormus bende en gunceli f7 var yani bu surumde destekliyor ekstra bi guncelleme yapmak gereken bir durum yok kisaca normal bios surumunuz guncel olsun yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri