LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,456
5070ti prime 47k ya gitti şak diyeAlıntıyı görüntüle
26 küsüre gitmiş vay be
5070ti prime 47k ya gitti şak diyeAlıntıyı görüntüle
26 küsüre gitmiş vay be
benim ekranıma düşmedi pekte iyi fiyat değil aslında5070ti prime 47k ya gitti şak diye
ya bu zamlardan sonra 9 taksitte gitti millet alıyor direk normalde 1 2 gün duruyordu 47 48k danbenim ekranıma düşmedi pekte iyi fiyat değil aslında
dün de vardı obenim ekranıma düşmedi pekte iyi fiyat değil aslında
tuf olsa bir nebze anlarım ama prime modeli için bence mantıksız bir fiyat sıfır fiyatı da çok mantıksız prime modelinya bu zamlardan sonra 9 taksitte gitti millet alıyor direk normalde 1 2 gün duruyordu 47 48k dandümenden model diye
Nitro yu 25600e aldım birkaç gün önce jelatinleri bile duruyordu.Alıntıyı görüntüle
26 küsüre gitmiş vay be
amazon depodan mı? Bedavaya almışsınız güle güle kullanınNitro yu 25600e aldım birkaç gün önce jelatinleri bile duruyordu.
9070 xt nitro plus 25600 e aldın , neden uygun kiNitro yu 25600e aldım birkaç gün önce jelatinleri bile duruyordu.
Evet depo dan. Takipteydim modelleri şansa denk geldi o yüzden sepette atıp ara ara bakmak lazım çok zor denk getirmek harbi.amazon depodan mı? Bedavaya almışsınız güle güle kullanın
bazen dediğin gibi şansa denk geliyor düz 9070 miydi xt miydiEvet depo dan. Takipteydim modelleri şansa denk geldi o yüzden sepette atıp ara ara bakmak lazım çok zor denk g
Düz 9070 xt olanı depo da 36ydı sıfırı 38e falan satılıyordu o kadar vermek istemediğim için bu fiyat cazip geldi 9060xt nitro bile 21k dan satıldı hep sıfır.9070 xt nitro plus 25600 e aldın , neden uygun ki
Düz olan xt olanı 36ydı o kadar çıkmak istediğim için almadım bu sefer de psu ses yapmaya başladı bunu alınca psu bakıyorum şimdi.bazen dediğin gibi şansa denk geliyor düz 9070 miydi xt miydi
9070 olanı alarak en doğrusunu yapmışsınız fp açısından çok mantıklı bir tercih olmuş.Düz 9070 xt olanı depo da 36ydı sıfırı 38e falan satılıyordu o kadar vermek istemediğim için bu fiyat cazip geldi 9060xt nitro bile 21k dan satıldı hep sıfır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz olan xt olanı 36ydı o kadar çıkmak istediğim için almadım bu sefer de psu ses yapmaya başladı bunu alınca psu bakıyorum şimdi.