🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

5070ti prime 47k ya gitti şak diye
Üç gün önce aynı model aynı fiyata denk geldi bana. Muhtemelen alan arkadaş iade etti. Sıfır 5070 Ti denk gelir bu fiyata az bir fiyat değil sonuçta ve soğutma, iç bileşenler anlamında özel bir model değil Prime serisi. Bir de depo'dan asus ürünü aldığında Asus garanti veriyor fakat fatura tarihi değil, ilk satış tarihi de değil, ülkeye giriş tarihi baz alınıyor. Bu yüzden garantisinden ciddi bir süre gitmiş olabilir.

47 48 bin liraya 6 taksitli sıfır gainward modeller var.

ya bu zamlardan sonra 9 taksitte gitti millet alıyor direk normalde 1 2 gün duruyordu 47 48k dan :D dümenden model diye
halen almadık ha ekran kartı superler yalan oldu 6000 serisi bekliyorum sende nasıl durumlar :D :D

arkadaşlar merhabalar bir şey soracaktım şimdi router alacağım İkinci El: Yeni Gibi yazıyor açıklamaları okudum söyle yazıyor "Kusursuz çalışan bir ürün, ambalajı biraz hasar görmüş olabilir. Ürün tamamen çalışır haldedir ve tüm aksesuarları eksiksizdir." bu ürün kullanıcıya hiç gitmemiş sadece kutu hasarı mı var yoksa paket açılmadan iade edilmiş ürün mü oluyor tam olarak anlayamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhabalar bir şey soracaktım şimdi router alacağım İkinci El: Yeni Gibi yazıyor açıklamaları okudum söyle yazıyor "Kusursuz çalışan bir ürün, ambalajı biraz hasar görmüş olabilir. Ürün tamamen çalışır haldedir ve tüm aksesuarları eksiksizdir." bu ürün kullanıcıya hiç gitmemiş sadece kutu hasarı mı var yoksa paket açılmadan iade edilmiş ürün mü oluyor tam olarak anlayamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Kutusu hasar görmüş ya da alan kişi test edip iade etmiş bir ürün gibi düşünebilirsin ancak orada yazan bilgiler her zaman tutmuyor yeni gibi yazan çok kullanmış üründe geldi kullanılmış yazan ama sıfır gibi üründe geldi yazdığı gibi gelme oranı daha yüksek ama

Kutusu hasar görmüş ya da alan kişi test edip iade etmiş bir ürün gibi düşünebilirsin ancak orada yazan bilgiler her zaman tutmuyor yeni gibi yazan çok kullanmış üründe geldi kullanılmış yazan ama sıfır gibi üründe geldi yazdığı gibi gelme oranı daha yüksek ama
anladım cevabınız için teşekkür ederim.

Gördüğüm kadarıyla güncel piyayası 9000 üzerinde taksit avantajı da düşülürse alınır gibi. Kasa alacaklar değerlendirebilir.

ASUS TUF GT502 HORIZON

Geri