TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

peki diyelim ki bir ürün aldım ve 6 şubattan sonra geldi nasıl bir yol izlenecek ne olacak
Yeni kararlara göre ekstra ekstra paralar çıkacak cebinizden hocam. 6 şubata kadar gümrükten geçmiş olursa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. En kötü senaryoda da iade edebilirsiniz.

Yeni kararlara göre ekstra ekstra paralar çıkacak cebinizden hocam. 6 şubata kadar gümrükten geçmiş olursa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum. En kötü senaryoda da iade edebilirsiniz.
peki ben ürünü almak istemezsem 6şubattan sonra iade işlemi yaparsam gene de ücret öder miyim

@KingDeViL hocam funko pop alacağım, gümrükte nasıl kontrol oluyor? Eğer üzerinde farklı bir şey yazarsa geçer mi yoksa hertürlü kalıyor mu?

Son düzenleme:
@KingDeViL hocam funko pop alacağım, gümrükte nasıl kontrol oluyor? Eğer üzerinde farklı bir şey yazarsa geçer mi yoksa hertürlü kalıyor mu?
Üzerinde Toy yazan her şey kalır. Bu ürünü nerden alacaksan o alacağın yer Toy olarak gönderir. Sistemde direk gözüküyor gümrükte içeriği.

Üzerinde Toy yazan her şey kalır. Bu ürünü nerden alacaksan o alacağın yer Toy olarak gönderir. Sistemde direk gözüküyor gümrükte içeriği.
Hocam peki satıcı yanlışlıkla kılıf yazsa mesela, kalır mı geçer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir kontrol olduğu hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum

Hocam peki satıcı yanlışlıkla kılıf yazsa mesela, kalır mı geçer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir kontrol olduğu hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum
Temuda öyle bir yanlışlık olmazdır. Ürünler depoda toplanıyor, depoda paketlenip barkodlanıyor. Her şey Temu kontrolünde.

Aliexpress üzerinde alacağım satıcıyla konuşuluyor
Sen sanırım yasak bir ürün alacaksın fakat onu yasak olmayan bir ürün olarak gönderilmesini isteyeceksin anladığım kadarı ile. Ben o işi bilmem. Öyle bir girişimim olmadı. Satıcıyla orada konuşmayı çok denedim yapay zeka botundan ileri gidemedim. Çakma bugatti lego çok almaya çalıştım ama göndermediler.

ben aralık sonunda bir sipariş vermiştim hala gelmedi karayolu ile gelecek ama uzun sürecek gibi duruyor 6 şubata kadar gelmezse ne olacak ?
Merhaba, Temu size opsiyonlar sunacak..TR gümrüğe 6 şubat tarihinden sonra varan ürünlerde almak istemediğiniz takdirde ücret iadesi veya tercihiniz olursa farklı ülke adresine gönderim ya da gümrük bedellerini ödemeniz şekliyle ürünü yeni prosedüre göre teslim almak, bu 3 opsiyonu oluşturacak... Bize aktardıkları aksiyon planları bu şekilde... Eğer bir değişiklik bilgisi bize ulaşırsa buradan sizlere de iletirim.. İyi akşamlar

Merhaba, Temu size opsiyonlar sunacak..TR gümrüğe 6 şubat tarihinden sonra varan ürünlerde almak istemediğiniz takdirde ücret iadesi veya tercihiniz olursa farklı ülke adresine gönderim ya da gümrük bedellerini ödemeniz şekliyle ürünü yeni prosedüre göre teslim almak, bu 3 opsiyonu oluşturacak... Bize aktardıkları aksiyon planları bu şekilde... Eğer bir değişiklik bilgisi bize ulaşırsa buradan sizlere de iletirim.. İyi akşamlar
Bende şimdi Mh ile görüşüyordum. Ofis koltuğu yetişmeyecek gibi.
1767994636190.webp

Geri