usta ben tf2 ticaretinden toplamda 12K bile olmayan parayı 2-3 senede kazandım bunun vergisini faiziyle istemek gibi bir vatansızlık yapmaz bunlar değil mi bi anda(ayda 5-10K para giriş çıkışından bir şey olmaz)
Öncelikle bu işi gayriresmi yaparsan maliye tarafından farkedilme ihtimalin yüksek. (ayda 5-10K para giriş çıkışından bir şey olmaz) Özellikle bu sene denetimler çok fena olacak. Babam mali müşavir, babamı bile incelemeye aldılar 2025 sonunda. Bir şeyler bulmak olmuş işin saçma sapan şeyleri sebep göstermeye çalıştılar.
İkincisi ürün bulmak tamamen şans işi. Gidip ölücülük yapmak hoş değil o sebeple ölü ürün bulmak lazım. Ne olursa olsun referansı olmayan birine güvenmemeli, yok kargoda görüntülü ararım yok yarısını at kalanı gelince atarsın gibi şeylerle ürün satanların %90'ı dolandırıcı çıkıyor kanmamak lazım
Üstteki kimine göre boş kimine göre işe yarar 2-3 cümleden sonra elindeki ram'e gelirsek: 1250TL iyi rakam. 1700TL'ye 2X8 falan hayalden başka bir şey değil ancak 2,2-2,3K bandında 2X8 3000MHZ ve üzeri, soğutuculu ram ara ara düşüyor iyi takip etmek lazım. Şuan RAM ve SSD'ler yükselişte, ilanda da çok durmuyor koyduğun gibi gidiyor
Oyun oynamak için, bunun dışında biraz daha para biriktirip bilgisayar toplayıp satış yapmayı da düşünüyorum. Bilgisayarlarla aram aşırı iyi o yüzden çoğu bilgisayar sorununu çözüp Toplama konusunda da iyiyim. Sadece yeterli paraya ulaşana kadar bu işi yapmak istiyorum o kadar.Kusura bakma, özelse cevaplamaya bilirsin ama sormadan edemedimOyun için mi bilgisayarını geliştirmek istiyorsun yoksa farklı amaçların da var mı? Anladığım kadarıyla sırf bilgisayara odaklanmışsın...
Ben sadece emekli 1650'nin yetersiz olduğunu düşündüğüm için 2. elden beni götürecek bir PC dizme hayalim var o kadar. Bunun dışında meslek olarak yapmak istediğim şey bilgisayar toplama ve satma işi o kadar.Benim bir arkadaşım vardı senin yaşlarında iken ve borsa - hisse olaylarında takılıoyordu ama sadece okumak için
Şuan gayet güzel bir işi var... Tavsiyem bilgisayar oyunlarındaki sahte dünyaya fazla bağlanma, gerçek dünyadaki oyunlara yönel mesela çok para kazanma hayyallerini devamlı kur, bunun için çözümler araştır. Bilgisayarı oyun için kullanma demiyorum ama sırf oyun için kendini heba da etme, bunun ileride sana hiç bir faydası olmadığını gelecekte anlarsınDaha stratejik, akıl dolu işler peşinde koş.